gameTourMiX @ 7web.hu

Az elmúlt néhány napom azzal töltöttem, hogy a munka és a pihenés mellett új, stabil és megbízható Online helyet kerestem a blogomnak. Hosszas keresgélés után sikerült találnom egyet, így a gameTourMiX ezentúl a 7web szerverparkjában, a gametourmix.7web.hu címen érhető el. Sikerült rendezni a káoszt, így úrrá lehetek rajta – gyakrabban lesz frissítés és végre elkezdhetem a Metroid szekció feltöltését is 😉

Csak gyorsan, néhány alap emlék:

– a napokban zajlott le az újgenerációs Xbox360 debütálása az Államokban. Annak rendje, s módja szerint őrült hajszába torkollott a dolog, de a neten keringő bejegyzések alapján nincsenek megelégedve a géppel. Fagy, melegszik és resetel – ez pediglen nem jó jel egy nextgen esetében. Várjuk a következő revíziót.
– Standokon a következő havi Playzone, 576 Konzol és PC.Games – olvassátok, forgassátok őket, megint erős felhozatalt mondhat magáénak a magyar szórakoztató sajtó.
– Leesett az első hó és mindjárt egy remek kalanddal indítottam: ma este Vacakot szállítottam haza, miközben igazoltattak a szakadó hóesésben. Nem voltak nálam papírok, de a fakabát rendi volt: nem büntetett meg, csak figyelmeztetett és cserébe megfújatta velem a szondát is – életemben először 🙂
– Megérkezett a Nintendo DS-em is – nem volt vámolás, így nagy a boldogság 🙂 Klassz a masina, és jó érzés kézbe venni… igazából azonban majd karácsony alkalmával tudok neki örülni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe – most Sleep, holnapra pedig szép napot mindenkinek!

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Lám lám, megint én vagyok az első (de most nagyon remélem, hogy nem az utolsó), aki hozzászól a témához.

Ugye tudod, hogy tegnap este nagy szerencsénk volt? Nem baj, megúsztuk és ez a lényeg 😀

Ami a DS-t és a karácsonyt illeti, miről is van szó? Hiszen még nem történt semmi és te sem tudsz semmiről ;)(Olyan jó néha teteni a hülyét)

Azért remélem, hogy most már mindig jó lesz az oldalad. A Kriszta ma mondta, hogy nem tudta megnézni. Ezek szerint azért, mert megváltozott a cím. De majd megmondom neki.

Továbi sok sikert és blog-csinpsítgatást 🙂

Kisvacakod 😉

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x