GTR 2 friss trailer!

GTR

Tegnap, mialatt épp a Matek szigorlat tanulnivalója alatt görnyedtem, meg-megakadt a szemem a Discovery Channelen, ahol a nyugati világban eddig igencsak mostohán kezelt Drifting világbajnokságról esett szó. Kiderült, hogy a minél hosszabb és látványosabb csúszást, gumifüstölést igénylő verseny Japánból indult ki és orkán módjára söpör végig a világon. Bár kipróbálni eddig csak a Need for Speed játékok terén volt szerencsém, elképesztő volt nézni, milyen klassz verdákat vágnak tönkre, hogyan kopik el 15 perc Drifting alatt a 200 USD-s gumiabroncs és hogyan NEM kerül be a legjobb nyolc közé egyetlen amerikai csapat sem… 🙂
(A világbajnokságot egyébként egy APEX-es Toyotával nyerték, az amerikaiak Chryslerrel és egy GTO típusú Corvette-el indultak.)
Ha tehetitek, nézzétek meg az ismétlést, sok érdekes és látványos bejátszással és információkkal lehettek gazdagabbak.

Szvsz jelenleg a német illetőségű Simbim Entertainment és 10tacle Studios fúzió készíti a legjobb FIA licenszes GTR versenyjátékokat. Az aktuális felhozatalban kettő is porondon van, az egyik a GT Legends, amely a klasszikus GT versenyekbe kalauzolja a játékost (PC), a másik pedig a GTR, ami egy remek fizikai modellel megáldott GT túraautóbajnokság szimulátor (világszerte több, mint 100 díjat zsebelt be magának). Idén nyáron érkezik a folytatás a GTR 2 személyében és a mai napon kiadták belőle az első mozgóképes anyagot is. A DirectX 9.0c kártyákat erősen igénylő játék dinamikus fény-árnyék és időjárási effektekkel, napszak változásokkal, és impresszív sérülésmodellel érkezik – valamikor idén nyáron. Addig marad a GTR (Tescoban leakciózva láttam, 6000 jó magyar forintot simán megér ez a játék) és az ígéretes videó, amit méreténél fogva inkább csak belinkelek (GamersHell szerver). Íme a linkek és az elérhetőségek:

[Kapcsolódó link: GTR Homepage]
[Kapcsolódó letöltés: GTR 2 Trailer (60 MB)]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x