The Legend of Zelda: Twilight Princess

Twilight Princess

A Nintendo Metroidja és Marioja mellett talán nekem is a Zelda evangélium jelenti a legfőbb kalandbombát: a sorozat legújabb része, a The Legend of Zelda: Twilight Princesst sokan úgy várják, mint a messiást, ugyanis a Gamecube-os tábor egyik utolsó nagy durranásának ígérkezik. Éppen ezért minden apróság történelmi jelentőséggel bír, ami Link legújabb kalandjaival kapcsolatos. Az IGN itt olvasható cikke szerint a Nintendo Power magazin legfrissebb számának egyik interjúalanya az a Yoshiyuki Oyama, aki maga is a következő Zelda epizódon munkálkodik. Az NP kommandójának sikerült néhány apró hírmorzsát kisajtolni a lelkes interjúalanyból, aki elmondta, hogy a Zelda játékok rosszfiúja Ganon (eredetileg Ganondorf) ismét feltűnik a színen, méghozzá teljes fegyverzettel. A Hyrule földjét az idők kezdete óta sanyargató nagy varázsló még felkészültebb és még sötétebb tervekkel igyekszik majd ismét magához vonni az uralmat.

“Amikor a Twilight Princess ellenfeleiről beszélgetek, soha nem lehet a társalgást Ganon megemlítése nélkül befejezni” – említi Yoshiyuki. “Tudom, hogy minden Zelda rajongó azon morfondírozik, vajon mi történhetett Link régi bosszúállójával. Minden, amit jelenleg mondhatok annyi, hogy sokkal de sokkal ravaszabb terveket dédelget, mint amit valaha is gondoltatok és nem fogtok csalódni.”

Oyama-san még azt is elhintette a magazin riporterének, hogy az idén április környékén érkező Twilight Princess sokkal több és nehezebb kihívást tartogat majd a játék szerelmeseinek. Elmondása szerient úgy érzi, hogy a korábbi Zelda epizód túlságosan egyszerűen elpusztítható ellenfelet tartalmaztak, így a folytatásban a célpontokat és a bossfight-okat tekintve sokkal nehezebb pillanatokra számíthatunk, amely gyaníthatóan zene a komolyabb kihívást kedvelők füleinek. Rettentően várjuk az áprilist…

[Kapcsolódó link: Twilight Princess képgaléria]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x