hard at work

Huh… jó régen nem jártam már erre bokros teendőim miatt, de azért igyekeztem figyelemmel kísérni az E3-as prezentációkat és a show körüli felhajtást. Rég nem olyan már ez az érzés bennem, mint 6-7 évvel ezelőtt volt, de nyomokban azért még rájöttem, mennyire képes vagyok egy-egy címért, stúdióért, hírért rajongani. Ez idén sem volt másképp: legkevésbé a Sony, leginkább pedig a Microsoft, a Ubi Soft és természetesen az EA (benne a Bioware) prezik voltak azok, amelyek felkeltették az érdeklődésem – bár az MS-t nem nagyon tudom hová tenni, révén nem annyira hat meg a tonnaszám érkező Kinect-orientált cucc (a Mass Effectbe integrált hang- és utasításvezérlés viszont ütött).

Mindenesetre mostanság vajmi kevés időm marad játszani – az elmúlt hetek javarészt egy komolyabb munkahelyi projektben való helytállás jegyében teltek el, miközben azért megünnepeltünk egy születésnapot (jövő héten én is betöltöm a bűvös 29-et, erre kiváló alkalom lesz a Kincsem Park-béli Cisco Derby), átköltöztem Budapesten a saját lakásba, és lassan minden más is a helyére kerül. Pech, hogy a négy éves Xbox 360-amban most kezdett köhögni a hűtés, így a garancia lejártával szombaton valószínűleg Wadarrhoz kerül majd egy kisebb takarításra, pasztázásra és overcool moddingra – ha lehet, kihúznom még az élettartamát egy kicsit. Vajon ki fog annyit bírni, mint egy NES? 🙂 Kötve hiszem. Tartósságban a Nintendo viszi a prímet.

Jah, amúgy tud ajánlani valaki egy megfizethető 5.1-est, amelyen van optikai bemenet? 🙂 Incselkedem a Logitech Z5500-al mert most, hogy megérkezett az utódja, kurtítottak egyet az árcédulán és használtan elég olcsón hozzá lehet jutni… csak az a baj, hogy gumikat kellene vennem az autóra, esedékes az olajcsere, és egy VGA kártya is kívánkozik már a PC-be… muszáj fontossági sorrendet felállítanom.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x