.incoming @ Bioware

Mass Effect: Arrival. Kisebb meglepetés, hogy az utolsó DLC már ebben a hónapban megjelenik az alapjátékhoz, de aggodalomra semmi ok: az elhangzottak alapján akárcsak a Shadow Broker esetében, itt is epikus pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi, Shepard ugyanis egy beépített ügynök / Dr. segítségére siet, aki konkrét bizonyítékokkal képes alátámasztani a közelgő Reaper inváziót. A meg nem nevezett ügynök (a kérdéses személyért lásd az alábbi bejegyzést) a Batarian felségterületen tűnt el, miután felfedte az igazságot, így hősünk természetesen mindent megtesz azért, hogy kiderítse az igazágot.

Az élményért cserébe mindösszesen 560 MS pontot kell leszurkolni majd a Cerberus Networkon keresztül, amelyet minden bizonnyal mi is megteszünk majd, hiszen… eszünk ágában sincs kimaradni a generáció egyik legnagyobb csatájának előzményéből. Stay tuned with Gamer365! [Az immáron bővített fotógalériához kattints a Mass Effect hivatalos oldalára!]

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x