Késő este

Rendszerint napok óta csak ilyentájt van időm irogatni. Nappal suli és meló, este pedig alig várom, hogy Vacakkal legyek egy keveset. Szerencsére most olyan munkám van (MK: Shaolin Monks, ami imho az ősz egyik legjobb játéka), ami még izgalmas és szórakoztató is, így holnap könnyedén vehetem azt az akadályt, hogy végleges anyagot produkáljak belőle.

Nagyon közeleg a Sulinet végórája is: azt hiszem azzal, hogy november 1-étől csak komplett konfigurációkat lehet vásárolni, igencsak megnehezítik a számítógépalkatrészhez jutók dolgát. Mindenesetre ma megint összeraktam egy elméleti konfigot (64bit-es rendszerben gondolkozom), remélem ez a végleges variáció már megvalósítható lesz számomra (anyagilag és beszerezhetőség miatt is- Bluefish rlz).

Holnap többmindent is fel szándékozom tenni ide – majd kiderül, mire jut időm, a hét nagyon húzós lesz. Több okból is: először is szeretnék kikapcsolódni Vacakkal és ezért bármit fel vagyok hajlandó áldozni, másodszor pedig újabb sürgős végigjátszás jött közbe (Far Cry: Instincts – Xbox), amit vasárnap estig még be is kell csiklandoznom a számítógépbe…

Azt hiszem, most el is teszem magam holnapra, jóéjt mindenkinek!

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x