Lair of the Shadow Broker, Evolution

Alaposabban utánajárva a Mass Effect híreknek, végre olyan DLC van érkezőben, amely közvetlenül a játék történetéhez köthető, azon belül is a két epizód közti cselekmények szálait készül kibogozni. A sokat sejtető, Lair of the Shadow Broker című DLC alap szituációját csak azok ismerhetik, akik olvasták a Dark Horse kiadó Mass Effect: Redemption mini-képregény szériáját,, de az extra tartalom várhatóan számukra is tiszta képet ad majd. A főszerepben ezúttal Liara T’Soni áll majd, aki hősünkkel közösen igyekszik revansot venni a korábbi sérelmekért, amelyért a Shadow Broker tehető felelőssé a Normandy SR-1 incidens miatt (emlékeztetőül, a képregényből: a galaxist behálózó információs árnyékhatalom majdnem a Collectorok kezébe juttatta Shepard holttestét, mielőtt az a Cerberus Lazarus projektjéhez került volna – csak Liara elszántságán és egy Cerberus kettős-ügynökön múlt, hogy nem a Reaperek bábjaiként mozgatott Collector horda laboratóriumaiban landolt a kapszula…) Hivatalos megjelenés egyelőre nincs, Liara valamikor augusztus első felében kel fel illiumi székéből, hogy aktívan is részt vegyen a Shadow Broker elleni küzdelemben.

A játékhoz kapcsolódik, hogy a mára lezárult futó san diegoi Comic-Con a Mass Effect rajongóknak is tartogat meglepetéseket: ahogy lentebb is olvasható volt, a Bioware a nagy sikerre való tekintettel ismét megbízta a Dark Horse kiadót egy új mini-széria elkészítésére, amely a rejtélyes Illusive Man-ről rántja le a leplet – majd 2011-ben. A Mass Effect: Evolution címre hallgató sorozat egészen az első Mass Relay felfedezéséig nyúl vissza, a képsorokat megálmodó atyai hármasához (Mac Walters, Omar Francia és John Jackson Miller) pedig Massimo Carnivale művész is csatlakozik majd.

A jó hírek mellé kézzelfogható ajándék is jár: a Comic-Con-on leleplezésre került az új ME2 csapat figuráinak pazar kínálata – nem tudom,  hogy vagytok vele, de nekem Tali’ Zorah és Garrus Vakarian karaktere az, amelyek beszerzésére ellenállhatatlan vágyat érzek…

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x