Lazulás

Miután múlt héten letudtam az összes írásbeli vizsgát, nem sok dolgom akadt. Pont elég volt az idő arra, hogy végre normálisan kipihenjem magam, amit már igencsak régóta hiányoltam. A lazulós esték, egy kis játék és a kiadós Gyűrűk Ura dózis után ma úgy döntöttem, lesétálok reggel a bolhapiacra. Két hete nem voltam, meg amúgyis: már az idejét sem tudom, mikor vettem magamnak ott valamit.

A Donkey Kong 64 kapcsán említettem néhány bejegyzéssel ezelőtt, hogy igencsak silánynak látom a Nintendo 64-es felhozatalom – ezt erősítendő indultam le a Petőfi Csarnok videojáték részlegéhez nem is hasonlítható helyre, ahol már az első pillanatban szembe találkoztam egy kiszemelt példánnyal. Mondom magamban, ezt meghagyom későbbre, előtte lássuk a normális felhozatalt – namármost egy órányi vacogás után se N64, se játékok… Kicsit elkenődve indultam volna vissza, mikor egy SNES-es Tetris & Dr. Mario cart akadt a kezembe! “Hiszen Vacak imádta ezt GBA-n, jó vétel lesz” – gondoltam és némi alkudozás után meg is egyeztem az eladóval, piszok módra még a filléres árból is sikerült lefaragnom 🙂 Legalább elmondhatom, hogy nem hiába fagytam át: az N64-et romák árulták naná, hogy olyan állapotban is volt: arra sem érdemes, hogy a vaterán árcsökkentve eladjam, így elindultam haza – persze körjáratra sikerült felszállnom, így körbeutaztam az egész várost, mire hazaértem. .. de legalább nem fagytam meg 🙂

Időközben feljelentkeztem az első éles vizsgámra szerdán, úgyhogy ma tanulni fogok. Legalábbis próbálok, a karácsonyhoz közeledve nemigen van kedvem hozzá.

(A Tetris & Dr. Mario-ról tudni kell, hogy egy az egyben a NES-es változatok, bár sokkal látványosabbak és szebbek is – így remek vételt jelentettek, hiszen az egyik legjobb logikai páros került a gyűjteménybe.)

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x