Mainstream maszlag

Crashday

A Nintendo DS Lite bejelentésen kívül a játékiparban sem történt egetverő nagy változás, bár az előbbi meglehetősen felkorbácsolta a handheld rajongók gondolatait. Azért összeszedtem néhány okosságot, ami esetleg érdekelheti a magamfajta játékosokat:

  • A Nintendo bejelentette, hogy a Mario testvérek DS-re készülő, nagy visszatérő űber-platformjátékán, a The New Super Mario Bros.-on addig fognak csücsülni, amíg teljesen komplexnek és befejezettnek nem tekintik majd azt, így a megjelenés akár el is húzódhat. Jegyzem meg, jól teszik: az új rész minden tekintetben formabontó kell, hogy legyen. Ha elkészül, remélem, innovatív és ötletes, nem ellaposodó játékmenettel kecsegtet majd. Ha ehhez az kell, hogy hónapokig éhes kutya szintjén csüngjünk érte, megtesszük 😉
  • A japán hardvereladások tekintetében az egy hetes “véletlen” PSP vezetés után minden visszatért a régi kerékvágásba: a DS toronymagasan vezet, az Xbox 360 és Xbox az utolsó fertályban kullog, akiket a GBA SP és a Gamecube aláz porig – annak rendje, s módja szerint.
  • Ha már Microsoft: hiába zárta jól az elmúlt évet a redmondi óriás, a konzol biznisz rendre veszteséget termel: 293 millió USD-s mínusszal zárták a pénzügyi negyedévet. Japán > bukás.
  • Újabb Street Fighter adagot kapunk a nyakunkba Street Fighter Alpha Anthology szerepében: a csomag ismét retro válogatás, méghozzá a Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 2 Gold és a Street Fighter Alpha 3 közreműködésével, amihez bónuszként a Pocket Fighters jár ajándékba. Újabb rókabőr – ezúttal a PS2 tulajdonosokról.
  • Az USA és a világ szegénységi bizonyítványa: 50 Cent, a kétes hírű Eminem-klón nevével fémjelzett játékából világszerte 1 millió darabot adtak el… tragikomikum.
  • A hét gyaníthatóan legfincsibb PC-s demo letöltése: a Moon Byte Studios gumifüstöléses, fém üvöltéses töréstesztje, némi száguldással megfűszerezve. A Crashday 310 MB-ért cserébe két kipróbálható játékmóddal igyekszik örömet okozni. Addiktok februári túladagolásra számítsanak. Letöltési lokáció: itt.
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

3 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
syabi
syabi
18 éve

most nézem tisztára “bealliteráltam” :), – “a japcsi játékosok által játszható – játék” – mehetek mosakodni…. :))

syabi
syabi
18 éve

nem értem a microsoft-ot mégis mit akarnak japánban, valami – a japcsi játékosok által játszható – játék is kéne hogy be tudjanak törni a piacukra ….

ha x millió ember megveszi a 50 cent lemezeit, akkor várható volt hogy annak egy része a játékaira is rámozdul…amúgy az a játék tényleg egy vicc…

Back To Top
3
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x