Metroid Prime: Hunters US végleges fedélterv !

Metroid Prime: Hunters

Rettenetesen közeleg az idei Nintendo DS felhozatal egyik legfincsibb hozományának, a Metroid Prime: Huntersnek a kilövése. Norby kollégával már epekedve várjuk a hatalmas Wi-Fi Connection összecsapásokat Samussal és társaival együtt az Alimbic Cluster (a távoli galaxis adja az új kalandok helyszínét) varázslatos világában. A nagy nap közeledtét mi sem szemlélteti jobban, mint a végleges fedélterv kiszivárgása, amit jó szokásukhoz híven az egyik legnagyobb brit Metroidos “szájt”, a samus.co.uk (lsd. Fanatizmus linkcsoport) szólított magához elsőként. Az alábbi kép a US változatból származik, természetesen az európai és japán boxart eltérő (és a távol-keleti barátaink példánya majd valószínűleg még ennél látványosabb) szépségekkel is rendelkezhet. A friss infócsokor szombat estére kiváló ajándék, várjuk az izgalmas fejleményeket!
Update: a játék többjátékos móduszával kapcsolatosan annyi már biztos infó, hogy egyszerre maximum négyen csaphatunk össze egymással (DM és CTF módokban), legyen az Online Wi-Fi kapcsolat, vagy helyi vezeték nélküli LAN-os móka. A dolog mezei Wi-Fi search és a Friend Code rendszeren keresztül is működik majd, a’la Mario Cart DS és Metroid Prime: Pinball DS. Botokat alkalmazására is lehetőség nyílik, s szerverként az összecsapásokat olyan extrákkal bolondíthatjuk majd meg, mint a Friendly Fire, Weapon Selection és a Radar Visibility képességek ki- és bekapcsolása. Hét multiplayer mód szivárgott ki jelenleg, ezek rendre:

  • Battle: az igazi Deathmatch – állítható idő- és/vagy frag limittel.
  • Survival: alap harci felállás, limitált mennyiségű életszámmal, egyfajta speciális Last Man Standing.
  • Bounty: a feladat a fejvadászok körében ismert Octolith felkutatása, majd visszavitele a bázisba – egy-egy pont jár érte.
  • Defender: ez az UT-ben hasonlatos King of the Hill játékmód. Meg kell keresni a speciális körrel elkerített kerületet és a lehető leghosszabb ideig megvédeni, visszaverni a támadást.
  • Prime Hunter: szintén az UT-ból elkapott multi-móka: egyik játékos Prime Hunter jelzőt visel. Ha valaki a másvilágra küldi, ő lesz a Prime Hunter – a cél természetesen ennek a posztnak a leghosszabb ideig tartó birtoklása.
  • Capture: a híres CTF megtestesülése. Csapatokra osztva lopakodj be az ellenség bázisára, vedd magadhoz az Octolith-et, majd hozd vissza a saját főhadiszállásodra úgy, hogy mindeközben a tied is véded.
  • Nodes: Onslaught mód, ugyancsak az UT-ből. A cél ún. beacon-ok birtoklása, elfoglalása. Minél többet tartasz az irányításod alatt, annál nagyobb az esélye, hogy nyersz.

A maximum négy játékos picit kevésnek tűnik ezekhez a játékmódokhoz, gyaníthatóan a Nintendonál is azon mesterkednek, hogy ez az érték elérje a bűvös nyolcast. Belegondolni is izgalmas, milyen brutális összecsapásokat vívhatnánk nyolcan a Capture játékmódban. Nyamm!

Metroid Prime: Hunters US fedélterv
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

1 Comment
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Már én is nagyon várom az újabb epizódot. Bár nem értem magam, soha nem voltam Metroid fan. De a Pinball igazán bejött. Stingie, mit tettél velem??? Ha te is beszerzed a game-t, lehet, hogy egymás kezéből kapkodjuk ki a DS-t? 😉

Back To Top
1
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x