Metroid Saga & Metroid Manga

Metroid Prime 3 Fake ?A karácsonyi bódulatból felébredve gyorsan haza is vágtam a számítógépem, úgyhogy a tegnapi napom a telepítgetéssel telt – este körbenéztem az interneten, valami felindulásból a Metroid Prime 3 után kutatva. Még mindig semmi hír róla: a 2006-os, mellesleg a Metroid Prime 2: Echoes folytatásaként készülő játék egy lesz néhány Revolutionos nyitócím közül. A hivatalos oldalon azonban a véletlen folytán belekukkantottam a Nintendo fórumba, ahol találtam egy-két apróságot a sok komment között. Elsőként az itt található két, “állítólag” Metroid Prime 3-ból származó screenshot – sok ilyet láttam már korábban is, és a többiekkel együtt az a véleményem, hogy ez mindössze egy rajongó áldásos és hosszas munkájának köszönhető – mindazonáltal remekül prezentálja a következő generációs Nintendo masina képességeit. Valahogy így képzelem el énis – meglátjuk, mi sül ki belőle.

Metroid Prime 3 Fake ?Sokan kérdezték tőlem, vajon honnét származik és milyen múlttal rendelkezik az univerzum egyik leghíresebb fejvadásza Samus Aran, a Metroid játékok főhősnője. A Chozo nép és Samus kapcsolatát ápolandó megjelent egy elvileg hivatalosnak is mondható Nintendo E-Manga sorozat, amely két részben remekül taglalja kedvenc főhősnőnk származását és első találkozását a Chozo néppel. Az E-Manga egyfajta digitális képregény: az interneten nézhető, zenei és hangeffektekkel, valamint látványos betétekkel összegyúrt massza – tökéletes választás egy történet elbeszélésére. Remélem, a nagy N felkarolja a származási mítoszt és feltesz eredeti (vagy kibővített formájában) a Metroid Prime 3 galéria szekciójába – remek unlockolható feature lenne.

A Metroid – The Origin of Samus E-Manga angol fordítása EZEN az oldalon található (merthogy eredetileg japánul íródott), ám aki kiváncsi az eredeti változatra (csak ez tarkított a zenei és hang-aláfestéssel, valamint vizuális effektekkel) annak az alábbi linkekre kattintva kell érdeklődnie.

[Kapcsolódó linkek:
Metroid: The Origin of Samus E-Manga 1. fejezet
Metroid: The Origin of Samus E-Manga 2. fejezet
Metroid: The Origin of Samus E-Manga japán-angol fordítás (animációk nélkül)]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x