Press Start…

A szabadidő mellett azonban jutott idő a munkámra is: az Xbox-os MotoGP 3: Ultimate Racing Technology névre keresztelt Climax produktum szó szerint magába szippantott. Régen találkoztam már ennyire klassz motorverseny szimulátorral, ami ha jobban belegondolok, valójában az árkád versenyzés és a profi szimuláció közötti határmezsgyén helyezkedik el. Örülök, hogy kipróbálhattam, hosszas idő után végre egy olyan játék hullott az ölembe, amely a Star Wars: Republic Commando után ismét hosszú órákra képes volt lekötni.

Alighogy elküldtem Bear kollégának a végleges cikket, érkezett a folytatása Evil Dead: Regeneration címmel, egyenesen Xbox-ra. Hurrá, megint egy sok észt nem igénylő, zombi-hentelős okosság, amiből tucatszám láthattunk már itt-ott remek példákat 🙂 Annyira rossz, hogy már-már jó – de komolyan, fél óra után megszereted a témájában kicsit paráztatós, “lődd a száját, ne totojázz” stílusjegyeket magán hordozó produktumot 😉

Az igazi móka csak ezután jön majd: tegnapelőtt végre megérkezett a Midway legújabb Mortal Kombat: Shaolin Monks című alkotása is, amely ugyan szakít a hagyományos MK franchise feeling-jével, ámde újszerű mivoltában mutatja be a föld és a Külső világ véget nem érő összecsapását. Mellékelek egy linket a hivatalos oldalra, ahol minden infó megtalálható az általam is várt bunyós játékról. Szerencse, hogy az Evil Dead: Regeneration után ez lesz a következő projektem a Playzone számára, így tényleg kivesézhetem Ed Boon-nak és csapatának legfrissebb kreációját.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x