Starcraft II, Diablo 3, Metroid Prime 3: Corruption kombó

mp3_newlogo_header.jpg

Amikor már azt hinném, hogy semmi sem érdekel és eszem ágában sincs többé videojátékra költeni, akkor… mindössze egyetlen nap alatt három olyan bombahírrel is szembesülök, ami jókora pofont lekeverve újra a TV/monitor elé szegez – jó előre, már hónapokkal a megjelenés előtt.

A Starcraft II, a Diablo 3 és a Metroid Prime 3: Corruption márpedig ilyenek. A koreai Blizzard event után egyértelmű számomra, hogy a kultikus sci-fi stratégia folytatásának bejelentésével az év stratégiai játékának létrejötte történt meg. Az első epizódba éveket öltem: csak egy hasonló kaliberű programmal találkoztam játékos múltam során számítógépen, ami ilyen hosszú ideig képes volt lekötni – ez pedig szintén Blizzard delikvens, mégpedig a Diablo saga. Ja, hogy elképzelhető a folytatás? Nagy esélyű bejelentés a Blizzcon-on? Adná az ég.

Ám ez még mind semmi: a messzi semmiből érkező vándor ekkor egy cédulát nyom a kezembe, 2007. augusztus 20.-ai felirattal. Dupla pirosbetűs ünnep, a Metroid szimpatizánsok számára. A galaxis elismert és roppant szexi fejvadásznőjének, Samus Arannak újabb megmérettetése végleges megjelenési dátumot kapott! Mit jelent mindez? Augusztus végén Wii a polcról levesz, kosárba bepakol, MP3: Corruption előrendel. A vég kezdete: egy korszakot lezáró csodás kaland veszi kezdetét, a régi köntösben. Samus is back!

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Zozzy
Zozzy
16 éve

Sírok bammeg, sírok az örömtől. komolyan. Samus nénje újra akcióban, Konyak, a barbár leakasztja a fogasról a kétkezes csatabárdot, és Kerrigan, a Pengék Királynője is tovább nyomul a Rettentő Zerg Hordával. Csak győzzem pénztárcával, és hardverrel (laptopom gyenge sajna)…

a Próféta is megmodta, amikor még kiskamaszként, tátott szájjal hallgattam szavait (oh, CovBoy, hol vagy most?):

“…és eljön majd az Új Aranykor, bizony mondom néktek!”

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x