Szomorkás vasárnap

…és a kedvem dejóóóó 😉 Tegnap este egy gyors telefon folytán sikerült megegyezni a jövő heti leadandó munkák oldalszámát és leadási határidejét illetően. Bear kollégával épp a szerkesztőségbe tartó útja alatt sikerült felvennem a kapcsolatot, de miután elmondtam a mondanivalómat (miszerint a Crime Life: Gang Wars egy hulladék és papírt nem érdemlő játék) úgy döntöttünk, izgalmas és remek játékok lesznek a főszereplők. Tegnap nekifeküdtem az új Xbox-os Call of Duty: Big Red One végigjátszásnak, remélhetőleg a kb. kilenc óra játékidő nem fog mellbeverni, noha 3 Zh-t is írok a jövő héten.

Martin maestro-nak is szállítanom kell az Árkád Retro-t. Ennek különösen örülök, mivel a videojáték történelem Retro mindig is érdekelt, és most érkeztem el oda, hogy igazán izgalmas és a mi korosztályunknak is megélt játékokkal (1980-as évek környéke) tölthetem meg azt a két oldalt. Ha már játékokról meséltem eddig: tegnap 23:30 és 01:30 között Vacakommal mentünk néhány kört az új Incredibles: Rise of the Underminer– ral és meglepően jól vizsgázott ez az egyébként fiatalabb korosztálynak készített game. (Link) Semmi extra, nem volt földbe döngölő hatása, mégis ez a két óra elég volt arra, hogy jó hangulatban, sokat mosolyogva elbúcsúztassuk a tegnapi napot.

Ma reggel elvert minket az eső, így potyára zúztunk le a bolhapiacra. A nap döntő többségét itthon és náluk töltöttem és amellett, hogy folyamatosan bámultam a Discovery Channel-t (Mostanában csak ez köt le, ha műsorról van szó. Különösen az Amcsi motorok (Link), amiben a Teutel család készít vagány és őrületes chopperokat.) sikerült még egy anyagot befejezni. Közeleg a karácsony és szinte érzem, ahogy a bejgli illata átjárja a lakást 😀

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x