Welcome back, Stinger!

Kisvacak Sousse-ban

Hejhó és reconnect mindenkinek, a virtuális útvesztő kicsiny, eldugott játékkuckójának főhonchojától! Több, mint egy hetes kiküldetésünk az innen mindössze csak 2 órányi repülőútra levő arab világ tunéziai kutyulmányába ezennel befejeződött, péntek délután sikeresen landoltunk a Ferihegy 2B reptéren. Mivel azóta jobbára még a blog felé sem néztem (kezdetnek több, mint 100 email, elrendezetlen dolgok és élménybeszámolók vártak), igyekszem azt most pótolni. Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, ami nem jelenti feltétlenül azt ,hogy minden jól is sikerült és tetszett – hiába, ilyen a világ, egyszerre gyönyörű és átkozottan kiábrándító. Siránkozásra persze semmi ok, a “tetszés faktor” jóval magasabb értéket üt meg, mint a szemétkupacok súlya és mennyisége – ezt prezentáló neki is láttam egy “Tunéziai élménybeszámoló” megírásának, amit ha minden igaz, a jövő hét közepe felé teljes pompájában, képekkel és élményekkel megpakolva szólíthattok magatokhoz.

Néha már-már elvonási tüneteim voltak a kalandtúra során, hogy egy olyan országban, ahol nem létezik a többnejűség és férfi alárendeltség, nincs videojáték ipar… a számítástechnika csak munkaeszközként szolgál, s a civilizáció lassan mozgó kereke csigatempóban halad tovább – élesen ellentmondva a száguldó európai normáknak. Az egyetlen kapcsolatom a hobbimmal egy 1981-es Ms. Pac-Man árkád gép volt, amit a szálloda bárjában véltem felfedezni. Időközben persze itthon peregtek az események: a Nintendo kihirdette az új NDS Lite gyönyörű és pofátlanul szexi színkavalkádját *** az nVidia futószalagra küldte a PS3 grafikai lelkének számító RSX kódnevű GPU-t *** megjelent a várva várt PC-s stratégiai játékom Star Wars: Empire at War (kötelező!) címmel *** kijött minden idők eddigi legjobb Xbox-os FPS-e, a Black *** a Nintendogs átlépte a 2 milliomodik eladott példányszámot, s vele együtt napvilágra került egy Opera alapú webböngésző és digitális TV csatorna vevő is a konzolhoz.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

3 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
syabi
syabi
18 éve

és az is “teveszobor”?
meg ahogy így látom a képből nagyon meleg nem lehetett, bár biztos jobb idő volt mint itthon 🙂

Lényeg az, hogy pihentetek !!

Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Sziasztok!

Sajnos ez volt az egyeten teve, amit láttunk. Ja, és volt még 2 kölyök teve az állatkertben, de semmi több 🙁
Sehol nem láttam fügét, erre amióta hazaértünk csak fügét látok mindenhol.

2 nap rossz volt az idő, de ezt leszámítva jól éreztük magunkat. De legközelebb kétszer is meggondolom, hogy elmenjek-e Tunéziába…

Back To Top
3
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x