Esti csemegéző

Revolution

Mielőtt azonban még elköszönnék mindenkitől, egy fincsi ajándékcsokor az elmúlt napok fontosabb híreiből – Da Vinci-től a Revolutionig bezárólag. Jó csemegézést hozzá!

  • A 2k Games meg kívánja lovagolni a Da Vinci Code körülötti őrületet. A Dan Brown best-seller novellájából készült Oscar-díjas Ron Howard filmrendező elméjéből kipattant film alapján készülő játék 2006 májusában látja meg a napvilágot. A nyomozós-detektíves produkció egész kellemes látványvilággal büszkélkedhet, a kíváncsiabbak a gamershell galériájában be is vizsgálhatják őket.
  • A Konami újabb kört fut a Teenage Mutant Ninja Turtles szériával. A készülő harmadik epizód Mutant Nightmare névre hallgat és még mindig cel-shaded grafikai ábrázolást követ. A képregény alapján készült forgatókönyvbe csak az új karakterfejlesztési és szintlépési rendszer kavar bele egy keveset, ami folytán teknőceink speciális támadásokat is elsajátíthatnak majd, elvakult rajongók pedig klasszikus TMNT játékokat unlockolhatnak ki. Kíváncsi leszek, hogy az így elmondottakból mennyi fog újszerűen hatni a képernyőkön – az előző kettőnél is hasonló okosságokat ígértek, mégis egy könnyen felejthető, nehezen irányítható tucatjáték vált belőle. Talán a harmadik inkarnáció kikalapálja a csorbát.
  • Találtam valami fincsit a klasszikus táblás stratégiai játékok kedvelőinek is. A Risk és a Defender of the Crown gyökerekhez igencsak hasonlító Great Invasions mintha az ő számukra készült volna. A francia Nobilis játéka a kr. u. 266 és 1066 közötti időszakot öleli fel három hatalmas periódusban, ahol legfőképp a politikai, ekonómiai, diplomáciai, vallási és természetesen a katonai részleteken lesz a hangsúly. A március harmadikára datált produktum (francia és németföldön kommunikáló változat már napvilágot látott, de az angol nem) multiplayert (LAN/internet) és cooperative játékélményt is tartalmaz. Bővebb infók és képgaléria a hivatalos oldalon található.
  • 24: The Game. Bizonyára sokan ismeritek a népszerű TV sorozatot, amelyből most PS2 exkluzív játékprogram is születőben van. Az esemény azért is érdekes, mert a programot a Sony Hungária a hazai boltokban magyar felirattal és magyar felhasználói felülettel látja majd el. A GameMaster meeting alkalmával volt szerencsém közelebből is megismerni: az új lapban exkluzív tesztet olvashattok a gémről, addigis a ráhangolódás céljából látogassatok el ide!
  • TourMiX: az Activision megszerezte a 2007-es űberbrutál Transformers film megjátékosítási jogait. A játék nagyjából a premierre legyidőben jelenik meg, ahogy a kiadó elmondta: parázs játék egy parázs filmhez. Úgy legyen. *** Az amerikai Playstation magazin elkotyogta, hogy a Sony e-Mail klienst és GPS vevőegységet akar fabrikálni a PSP-ből. Érdekes próbálkozásnak tűnik, idén év végére ígérik az első eredményeket. *** Újabb X-Men játék közeleg: a forrás a készülő mozifilm, az akció-kaland hibridért felelős kiadó pedig az Activision lesz. *** Végül: kedvencünk, Reggie nyilatkozott ismét egy nagyot a közelgő Revolution képességeiről. Az Eurogamer riportja szerint a Nintendo nextgen konzolja hasonló Wi-Fi-n keresztül kommunikál majd online, mint a Nintendo DS esetében, sőt! A cég azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a Revolutionon keresztül letöltésre kerülő régebbi N rendszerű játékok egy ötletes megoldással játszhatóak legyenek a konzolhoz vezeték nélkül kapcsolódó DS-en. Ez elég meredek: meglátjuk, mi sül ki belőle.
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x