Wii őrület

Hát ez is megtörtént… bár eléggé elmaradtam a blogolással (sok a tennivaló), azért sikerült megfigyelni, milyen őrület ment végbe a Nintendo Wii világszerte lezajlott debütálása alkalmából. Zehy és a többiek szerint a Wiimote nem is annyira macerás ketyere, nagyon pontos és könnyed irányítást tesz lehetővé. A Red Steel viszont, amely a jelenlegi felhozatalt tekintve leginkább hasonlítható a Metroid Prime 3: Corruptionhoz, nos… eléggé leszerepelt. Remélem, hogy kedvenc játékommal nem így lesz – egyébként vészjósló híreket olvastam a megjelenési dátumot illetően, ugyanis néhol átírták a 2007 március végi dátumot júniusra, azaz egy negyedévvel későbbre, így veszélybe került a tavaszi Samus adagom.

Wii vásárlás egyébként még mindig nincs a terveim között: sokat beszélgettünk erről, egész egyszerűen semmi kedvem bugyuta, nem játékos réteget megcélzó ütögetős, hadonászós baromságokkal szenvedni. Egyre inkább olyan érzésem támad, hogy a Nintendo elhanyagolja a régi rajongóit: mialatt teljes erőből DS és Wii fronton is az új rétegek bevonásával vannak elfoglalva, szép lassan elveszítik az összes korábbi hardcore arcot. Egyetlen Zeldával nem lehet megtartani a nagy tábort, szükség van további 9-10 pontos komoly tartalommal kecsegtető játékra is. A Twilight Princess-t szépen beszerezzük a héten Gamecube-ra: a 16:9 és a Wiimote lemondással úgy gondolom, nem fogunk rosszul járni.

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x