Workz, workz és SuliNET

Bizony, már vagy 4 napja nem írtam egy sort sem. Valójában elkacérkodtam a gondolattal, hogy minek is blogolok itt egymagamban, amikor Vacakon kívül szinte senki sem olvassa 🙂 Mindegy, azért elmondom, hogy dolgotam és suliban voltam, nameg mindenféle dolgokat intéztem a héten. Többek között a SuliNET-es rendelésem is, amik hála istennek rendben és szerencsésen megérkeztek hozzám időben. Egyedül a Centurion ház hiányzik még, de pénteken (ha a mindenható is úgy akarja) keblemre szoríthatom azt is. Már nagyon várom, itt van minden és ha szerencsém lesz, akkor az újságírással is pontosan akkor végzek amikor kell.

Péntek, azaz holnap után este elutazunk Prágába, úgyhogy november 1-ig biztosan nem lesz frissítve az oldal, de majd megosztok veletek sok érdekességet a prágai képes beszámolóban – legalábbis a tervek ezek 🙂 Most viszont alusz, mert holnap Képfeldolgozás és Mobil Hálózatok ZH és még egyikre sem tanultam egy fikarcnyit sem. Sebaj, majd alternatív megoldáshoz folyamodok 😀

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x