E3 2009

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül az év legnagyobb videójátékos eseménye, az Electronic Entertainment Expo 2009, ahol a kiadók, fejlesztők által uralt fergetegben megaton bejelentések, konferenciák, és az ipar elkövetkezendő időszakra datált újdonságai vannak a terítéken. A Los Angeles Exhibition Centerben megrendezett több napos rendezvényről a gamer365 is közvetít, érdemes csekkolni az élő blog konferenciáinkat, a tonnányi videó-és képanyagot, illetve a percenként frissülő újdonságokkal teli bejegyzéseket is. Ahogy az ilyenkor lenni szoktot, a privát IRC csatornánkon cseverészve már tűkön ülve várjuk a Microsoft Konferenciát, amely (jelenlegi idő szerint nagyjából) 25 perc múlva veszi kezdetét. Gyertek, tartsatok velünk, az elkövetkezendő egy év nagyobb videójátékos történéseinek most jött el az ideje!

[Az E3 kapuzárását követően a szokásos év végi megemlékezés mintájára most is készítek egy kisebb, saját véleményen alapuló összefoglalót, hisz’ nem mindennap juthatunk hozzá akkora mennyiségű infóhalmazhoz a jövő játékaival kapcsolatosan, mint amelyre ebben a három napban van lehetőség. Stay Tuned!]

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x