F.E.A.R multiplayer Demo

F.E.A.RAz elkövetkezendő időszak egyik legnagyobb PC-s FPS durranásának ígérkező F.E.A.R (azaz félelem) többjátékos demonstrációjának (értsd: kipróbálható változat) letöltésében noha a Gamespot.com volt az első, mára már a többi fileserver is átvette a több, mint 450 MB-ot kóstáló alkotást. Érdemes egy pillantást vetni rá, ha izmosabb géppel rendelkezel: a demo-ban egyszerre 16-an ugorhatnak egymásnak a játékosok, egy Deathmatch és egy CTF térképen.

Garantált szórakozás, ráadásul ingyen – lehet izzítani a modemeket. A Monolith saját fejlesztésű grafikus motorjára épülő játék 2005 október 18-án támadja be a boltok polcait világszerte, addig nézelődni a hivatalos oldalon lehet.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE