GBA SP rev.B ???

Aki már tudja, ujjong, aki még nem, az fog: a Nintendo minden különösebb csinnadratta nélkül dobta piacra a sokadjára újradizájnolt, most már véglegesnek tekinthető hordozható masinériát, a Gameboy Advance SP II-t, amely – a tévhitekkel ellentétben még mindig nem (és valljuk be, nem is lesz) kompatibilis a DS-sel. Az új revízió oka, hogy a képernyő felső és alsó háttérmegvilágításán eszközölt változtatások szembeötlő és látványos fényerőt kölcsönöztek a konzolnak.

Az Insert Credit értesülései szerint az S:NGP Comic-Kaze oldalán feltűnt egy mozgóképes anyag, ami a két gép közötti különbséget hivatott mutatni. Jobb oldalt az új, míg bal oldalt a régi konzolt láthatjuk, ahogy szimultán futtatják az Iridion II. című árkád shooter-szerű alkotást. Érdemes lecsekkolni: valószínűsíthető, hogy a régi programok nem voltak felkészítve a luminancia és a fényerősség ilyen mértékű változására, így a színek kissé más összetételben jelennek meg az újradizájnolt masinán.

Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE