Hócipő…

… ami tele van rendesen. Méghozzá a VENK-el és az egész kálváriával, ami körülötte megy. Meglehetősen nehezen indul a vizsgaidőszak, habár néhány bejegyzéssel alább ezt már kifejtettem – egyszerűen csak azt nem értem, miért kérnek /próbálnak számon kérni olyasvalamit, amit azelőtt még soha, senki nem magyarázott el, ergo nem is találkozhattunk vele. Számítógép architektúrákról van szó, a Tuki tegnap olyannyira elszállt a ZH-kat illetően (Mérést is beleértve) hogy “Killer” feladatsort sikerült összehoznia. Nem voltam megnyugodva még akkor sem, mikor a többiek arcán is kétségbeesést láttam – sokunknak múlt ezen a félévi elégséges jegye, hát most sikerült belerondítani a dolgokba. Próbáltatok már megoldani olyan feladatsort, amin soha nem látott típusú feladatokkal néztek szembe, de még elképzelésetek sincs, hogyan kellene nekiállni? Hát én tegnap igen… most mehetek “pótzéhá”-t írni.

Még szerencse, hogy az ex Tanulmányi-s Szilvi tartotta Műszaki Jog-ból sikerült megszereznem az 5-ös vizsgajegyet egy előadásért cserébe, így hálisten eggyel kevesebb. Ma egész du. görnyedhetek az Elektronikus Kereskedelem felett, hogy holnap produkáljak valamit. Már előre unom az egészet – szökni akarok.

2
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerKisvacak Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Nekem is tele van a hócipőm. de nem részletezném. Aki nem hiszi, iratkozzon be a VENK-re és megtudhatja…

De édes nyugi, este megszöktetlek. Mivel már a XXI. században élünk senkinek sem fog feltűnni, hogy egy csajszi szöktet meg egy srácot (és nem fordítva).

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE