Kiskarácsony, Nagykarácsony

Samus Aran - Metroid Prime 2: Echoes

Lassan eltelik ismét egy év, sült bejgli illata száll a levegőben, az ünnepi asztal is várva vár. Itt van karácsony szentestéje, amely nemes ünnep a szívnek és a léleknek is. Isten áldotta, békés boldog karácsonyt kívánok minden kedves látogatómnak, és videojáték rajongónak!

Lassan csilingel a harang, s el lehet bújni a fa alatt – vajon milyen ajándék lapul a dobozokban? Íme, egy kis apró meglepetés a hazai Metroid rajongóknak és fanatikusoknak, szerény személyemtől.

Metroid Prime 3: Corruption Original Soundtrack – bővített kiadás!

Kívánom, hogy leljétek benne örömötöket, és idézzen fel megannyi szép kalandot, amit ez a rendkívüli játéksorozat adott az őt körülvevő rajongói rétegnek! Ez az én jókívánságom 2007. karácsony estéjére.

Cerberus. Humanity first.

6
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
motyeszC3RB3RUSStingervumar Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
motyesz
Vendég
motyesz

Nagyon köszönöm; ugye nem égő, ha az ember 36 évesen is imádja a Metroidot, csakúgy, mint amikor először meglátta NESen, még valamikor a múltban?

C3RB3RUS
Vendég
C3RB3RUS

Mitulátbáti hotta?XD
B.Ú.É.K. Stinger!!!
😀

vumar
Vendég
vumar

Nagyon örülök neki! Boldog karácsonyt neked is!
(Remélem jövő héten is le lehet majd szedni innen, mert most eléggé instabil a netem)

Back To Top