Mass Effect 2: Overlord

Casey Hudsontól [Bioware Twitter] olvastam tegnap, hogy hamarosan érkezik az újabb PDLC a Mass Effect 2-höz. Az Internetre kikerült hangfoszlányokból én Liarás küldetésre számítottam, a valóságban azonban úgy néz ki, hasonló AI gyilkolós küldetés várható, mint amely az első részben levő Hold küldetés volt. A sorban harmadik prémium tartalom Overlord címre hallgat, és a Kasumi’s Stolen Memory-tól eltérően nem gazdagítja újabb fővel a csapatunkat [Casey szerint a jövőben már nem is várható ilyen bővítés].  A cselekményről egyelőre annyit árultak el az EA London prezentáción, hogy az új DLC egyetlen bolygón játszódik majd és öt nagyobb szintre elnyúló akcióban teljesedik ki. A sajtófotókon látszólag M1-es munkadroidok ellen folyik a harc [megjegyzem ilyenből tucatnyit kaszálhattunk le a második epizódban, sőt: N7-es misszióban is szerepelt egy vírusfertőzéstől elszabadult droidkolónia megfékezése], bár a Geth jelenlét mellett állítólag a mellékszál végkifejletében egy kisebb meglepetésre is számíthatunk majd. Az 560 MS pontért letölthető DLC pontos megjelenési időpontja egyelőre nem ismert, de van egy olyan sejtésem, hogy valamikor június elejére időzített tartalomról van szó.

Személy szerint eddig az összes ME2 DLC-t végigjátszottam (az utolsóról egy rövid kedvcsinálót is olvashattok a gamer365-ön), és a minőséggel sosem volt bajom – a maga módján a Kasumi DLC is érdekes és tetszetős darab, de az utolsó harmadot felölelő fegyvertüzet leszámítva az elkölthető MS pont, és a vele szemben álló időtartam volt az, ami nem volt egyensúlyban. Ezt leszámítva nincs baj ezekkel az epizodikus tartalmakkal, de nem ártana, ha az árszabásnál ezentúl a szavatosság arányát is mérlegelné a Bioware.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x