Afrikai burgonyavész…

wof_header.jpg

… aminek valójában semmi köze semmihez – ezzel csupán szimbolizálni kívántam az iromány érdemlegességének vizsgálatára vonatkozó eredményét. Namindegy, ezt magam sem értem igazán 🙂

Beindult a Gamemaster levrov a Redpanda-n és a szerkesztőségi lista az első nap már több, mint 25 levelet generált eddig, győzöm őket végigolvasni. Callistoval épp azon mesterkedtünk, hogy milyen frankó tartalommal állítunk monumentális bálványt az újság első retro rovatának olvasói előtt, mire Bear 4×500 karakteres kiáltványa teljes mellszélességében leforrázott minket… hiába, a számítógépes Motorola processzor mellett sajnos nem jut idő az olyan becses “tanulmányoknak”, mint az 1987-es Shinobi, vagy a Capcom Streets of Rage című beat’em up és Warriors of Fate formációja.

Tegnap este kicsit elléptünk bowlingozni és megintcsak kiderült, hogy ehhez a művészethez bizony gyakorlás kell. Durván egy év kihagyás után olyan gyalázatos teljesítményt nyújtottunk, hogy ki sem mertem nyomtattatni az eredményt. Persze a végére kezdett derengeni, hogy a lestrapált és leütött golyók, de legfőképp a jobbra-balra lejtő pályán képtelenség említésre méltó eredményt produkálni. Pedig komolyabban is vehetnék ezt az egészet: a város egyetlen bowlingklubja olyan elhasznált állapotban van, hogy csak alapos renoválás útján lehetne rajta normálisan játszani. Mindenesetre azt a 250 Ft-ot megérte, legalább kimozdultunk valahova a héten. A tanulás és a vizsgák mellett semmire nincs ideje (és kedve) az embernek… Jövő héten szigorlat és én még szinte semmit sem tanultam, egyszerűen nem bírom magam rávenni – helyette inkább jól felhúztam magam a Metroid Prime: Pinballon de annyira, hogy megfogadtam: mostanában a kezembe sem veszem. Nem tehetek róla, a fogadalmam csak néhány órát át tartott… ez az igazi additív játék, néha már-már veszélyes magasságokba emel.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x