Betondzsungel “izzasztó”

Ebben a melegben képtelenség normálisan létezni – ha nincs klímád, szenvedés az egész nap. A legjobb megfordítani az életviteled: nappal aludni, éjjel fenntmaradni. Már három napja kóros álmatlanságban szenvedek – vagy a TV-t kapcsolgatom, vagy inkább a számítógép elé ülök. Szerencsére holnap két napi tervezgetés után kiruccanunk egyet a Balatonra és célbavesszük a siófoki aranypartot, hogy végre kiszakadjunk a betondzsungel izzasztóból (az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vacak szabadnapos, így elsősorban neki kedveskedem ezzel a holnapi kalandtúrával:) Azért hogy ne teljen teljesen értelmetlenül ez a nap, reggel valami isteni erőtől vezérelve kilátogattam a bolhapiacra, bár jópár hete már semmi érdemlegeset nem sikerült találni (a múltkori Zelda I, Zelda II, SMB-Tetris-NES World Cup NES játékok még mindig keresik gazdijukat, érdeklődni kommentben vagy e-mail-ban lehet), ma rám mosolygott a szerencse.

Egy véletlen folytán belefutottam egy kihagyhatatlan ajánlatba: szép alig-alig sárgult C64 kézikönyvvel, tartozékokkal, 1541/II-es Floppy drive dobozában (!), tartozékaival, kézikönyvvel, C64 Datasette + néhány kazi, valamint egy doboznyi lemez – úgy döntöttem, míg körbejárom a piacot, átgondolom az üzletet, de végül visszamentem és elhoztam. A dobozokat (kivéve a gépét, mert olyanom volt) és kézikönyveket megtartom, a többi meg talán majd elkopik valakinek – rosszul biztos nem fog vele járni, úgyhogy a fentebbi NES játékokhoz hasonlóan, egy komplett C64-es szett is eladósorba került nálam.
Tegnap egyébként sikerült valami mocsok trójai csomagot is beszednie a Windows-nak: négy irtóprogit is leszedtem, mire egy XoftSpy SE nevezetű trial cucc képes volt leirtani. A rafináltabb kategóriába tartozott, ráadásul egy ismert magyar oldalról szedtem össze – persze csak azért, mert elfelejtettem a LAN parti után visszakapcsolni a beépített tűzfalat, a Nod32 önmagában pedig képtelen megvédeni a gépet a backdoor és trojan progik hadától. Egy fél napom ráment az irtásra, bár napközben általában a meleg miatt nincs túl sok erőm dolgozni a “nagy” projektemen. Ahogy néztem, szerencsére az esti időszakokban azért mindig hozom az előirányzott karakterszámot 🙂

Mivel akad még néhány eladó apróságom, közhírré teszem őket itt is – a kedves olvasótáborom szépen megszaporodott az elmúlt időszakban (üdvözlet nektek srácok!) – hátha valaki épp ilyeneket keres:

  • Atari 2600 VCS Atlantis és Pac-Man játékokkal, 1 Joy+antennakábellel, adapter nélkül (bármilyen 4,5 V-os passzol hozzá)
  • Super Mario Bros 2, Legend of Zelda, Zelda II: Adventure of Link, Super Mario Bros-Tetris-Nintendo World Cup, Star Wars NES játékok (legutóbbi dobozzal is rendelkezik, bár eléggé leharcolt állapotban van)
  • C64 II + 1541/II Floppy Drive, igény esetén plusz Datasette-el, tartozékaival
  • Professzionális PC-s botkormány szimulátorokhoz (fém belsővel)
  • SW: Rogue Squadron, Road Rash, Quake 64 Nintendo 64 játékok
  • illetve egy mindössze néhány alkalommal használt PCI-os Leadtek TV2000 Xp Expert TV Tunerkártya, dobozában, összes tartozékkal, eredeti DVD és videószerkesztő programokkal, távirányítóval, garanciával, kábelekkel

Érdeklődhetsz kommentben vagy e-mailben is. Köszöntem 🙂

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Rosti
Rosti
17 éve

Engem érdekelne a két Zelda, ha még nem kelt el!

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x