Falatozó

GTR 2 Ford Mustang

  • Érdemes ilyenkor este a számítógép elé ülni, mindig érdekes dolgokat találhat az ember. Kezdetnek itt van pl. a PC-s autószimuláció újabb produktumának, a korábbi díjnyertes GTR folytatásnak 312 MB-os demonstrációja. Nagyon fincsi dologról van szó: a 10tacle Studios GT szériára szakosodott részlegének játékát nagy várakozás előzte meg, hiszen az idei év egyik single- és multiplayeres autószimulációs programját látják benne. Mivel imádom az autóverseny stílust, mindenképp teszek a GTR 2-vel egy próbát. A gamershell szerverei jelenleg fulladoznak a letöltésektől, talán picit várnom is kell – bár a Gamespot-on is lehet próbálkozni.
  • Tegnapelőtt írtam néhány sort a Half-Life 2: Survivor árkád gépezetről, ami a Valve sikeres FPS-ét ülteti át coin-op automatába – egyelőre csak japánban. Hogy miről is van szó pontosan, azt a kotaku-ra kikerült videófájl is szemlélteti, amin két fiatalember magyarázza a program egyes aspektusait.
  • Fincsi retro estére: annak idején némely videojátékhoz kellemes kis képregénysorozatokat is mellékeltek, főszerepben az adott program főhősével – a dolog még a Super Nintendo korában is létezett, hiszen pl. a Mortal Kombat-hoz is készíttetett a Midway apró csemegéket. Most azonban sokkal korábbra repít az időgép: az Atari konzoljainak múzeumot állító Atari Age tíz, a Marvel DC. által készített képregényecskét tett online elérhető formába – olyan nagy címekkel, mint az Atari Force, Centipede, vagy a Swordquest sorozat. Ajánlom mindenkinek, KATT!
  • Holnap és holnapután már kipróbálható lesz a videojátékok fellegvárának nevezhető akihabarában a Raiden shooter sorozat negyedik epizódja, ugyanis a HEY klubban nyíltan tesztelheti a program béta verzióját bárki, aki odatéved. Tévednénk mi is…
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x