Chang3 @ work

Abbahagytam az 576 Online-on történő hírszerkesztést. Végleg. Az okokat nem firtatom, de így mindenkinek jobb lesz. A kapcsolatunk persze nem szűnik meg, csupán átalakul: szombatonként én veszem át a stafétabotot, de az oldalon megszokott hírekhez képest kissé másabb tartalommal. Az iThink című, hosszabb hangvételű anyag első felvonása ma délelőtt veszi majd kezdetét – remélem, az olvasása kellemes perceket szerez majd a videojátékok világának érdekességeire fogékony közönség, és a retro kedvelők számára is. Mi az, ami még várható? Több játékteszt, és Retro rovat az 576 Konzolban, a megújult erőre kapott GameMaster magazinnál Bear kolléga jóvoltából, és természetesen a gamer365-ös barátaimnál, ahol továbbra is játéktesztekkel, havonta jelentkező retro rovattal és árkád beszámolóval igyekszem majd mosolyt csalni az olvasóközönségünk számára. W3lcome Chang3 @ work. Change is necessary for a better future.

[Egyébként sikerült pontot tenni a diplomamunka végére is: már csak formaiságok, apróbb formázások vannak vissza és kész. Nehéz két és fél hónap volt, de megérte.]

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x