Ebay vs. “alávaló” Magyar Posta

Két napja sikerült eladnom az első “termékemet” az ebay-en. Miután eladóivá vált a státuszom nem nyugodtam, míg ki nem próbáltam, hogy milyen érzés valamit aukcióra bocsátani. A csoda megtörtént, most épp a fizetés rejtelmeit próbálom megfejteni :). Mivel a PayPal-es pénzfogadás itt még nem ismert, ezért banki átutalással kell fizettetnem, ahhoz pedig igencsak sok azonosítóra van szükség. Az eredményt majd ide is leírom, az IBAN, SWIFT és CHIPS kódok, számlaszámok bűvöletében ember legyen a talpán, aki eligazodik.

A Magyar Posta külön cirkuszi szám. A november 11-én Nagy-Britanniából postázott csomagomat még mindig nem kaptam meg. Ha az én küldeményem is eltűnt, mint sok más emberé, kiverem a balhét – még szerencse, hogy nemzetközileg regisztrált és nyomon követhető ajánlott pakkról van szó, így elindíthatom a sikeres nyomozás hiányában a kártérítési folyamatot. Az igen tisztelt Magyar Posta sz*rakodása miatt nagyon sok országban már tiltólistára kerültünk – rövidesen az lesz, hogy senki nem mer majd ide ezen a lopós bandán keresztül csomagot küldeni… maguk és alattunk is vágják a fát. Brrr…

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x