Szavannák, fekete nők…

Tunézia Szahara

óóó Afrika! Nem fogjátok elhinni, mi történt: akció volt a Kanizsa plaza-ban, hogy ha 1000 Ft felett vásárolsz, mozijegyet kapsz ajándékba. Mi sem voltunk restek és szereztünk két ingyenjegyet – mondom Vacaknak, nézzük meg, mit játszanak a Hollywood Multiplexben. Ám amikor elindultunk a mozi felé, az Alexandra könyvesbolt mellett meghúzódó utazási iroda kirakatában valami felkeltette az érdeklődésem. Tunézia, 19900 HUF-ért Last Minute úttal a Kartago Tours jóvoltából. Nekünk sem kellett több: bementünk, és az odabent üldögélő kedves leányzóval rögvest beszélgetésbe elegyedtünk. Kiderült, mindössze már csak két hely volt a gépre, de aznap már nem lehetett foglalni. Így megegyeztünk vele, hogy másnap felhívja a budapesti központot és megérdeklődi, vajon megvan-e még az a szabad szoba. Másnap reggel csörög a telefon éééés… sikerült! Soha nem csináltam még ilyet: tegnap sikeresen beiratkoztam a félévre, holnapután pedig életemben először repülőre ülve elhagyom Európát!

Három napunk volt mindössze a pakolásra és az egyéb dolgok (biztosítás, valuta, szállás Bp-n csütörtök éjszakára, a reggeli induláshoz) elintézésére, így bocsi mindenkitől, (Geri tőled főleg, sorry nem volt semmire sem időnk, de szereztünk memókártyát a fényképezőgépbe és ha kell a Gamecube, gyere át érte csütörtökön) ha esetleg valami programot le kellett mondani. Sousse-ba, egy három csillagos hotelbe, a Hotel Jimene-be megyünk, ami csodálatos helyen fekszik. Ha hazajöttünk, részletes, fényképes élménybeszámolót tartok majd az érdeklődőknek – így előreláthatólag a gameTourMiX blog is szünetelni fog február 17.-éig, egy kis nyugovóra küldve mindenkit. Remélem jó utunk és szép időnk lesz (jelenleg 20 fok körül jár arrafelé), itthon mindenkinek sok sikert és kellemes időtöltést kívánok! Bye, next week pénteken!

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

2 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
syabi
syabi
18 éve

jó utat és kellemes pihenést….. inkább fordítva, hiszen már ott vagytok 🙂

Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Alig hiszem el, hogy holnap reggel felszállunk a gépre és röpke 2 óra múlva egy másik kontinensen fogunk landolni… Már alig várom. Mindketten nagyon be vagyunk zsongva!!! Remélem amikor szembetalálkozunk egy tevével nem fog minket leköpni :)Addig úgysem nyugszom, amíg nem tevegelek. Tudom, hogy nem lesz olcsó mulatság, de nem érdekel. Lehet, hogy többet nem lesz rá lehetőségünk, szóval ezt biztosan nem fogom kihagyni. Remélem édesem, te is csatlakozol hozzám 😀 Remélem minden rendben lesz (utazás, szállás, programok). Sok ember segített nekünk dönteni, hogy milyen programokat is érdemes megnézni. Többen ajánlották a közeli városokat, és a fővárost, Tuniszt. Ezeket biztos… Read more »

Back To Top
2
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x