Forró hangulat a jégen!

Mivel a hétvége a pihenésre és az élet ügyes-bajos ügyeinek elfelejtésére szolgál (eh, de jó lenne, ha ez mindig bejönne…), a hétvégén Vacakkal zalaegerszegi kiruccanásra indulunk, amelyhez a kedélyes baráti társaságom is csatlakozhat 😉 A Jégcsarnokban ugyanis zenés-táncos mulatság van készülőben szombat délutánra, így ha latin zenére, forró ritmusra vágytok a jégen (Magyar bajnokok és olimpiai műkorcsolyázók, jégtáncosok lépnek fel olyan zenei stílusra pörögve, mint a Rumba, Salsa, Samba vagy a Cha-cha-cha), ne sajnáljátok azt a kb. 2000 Forintnyi összeget.

A találkozót és az utazást majd megbeszéljük, a hirdetés és a részletes program a Jégcsarnok hirdetőjén olvasható. Végre valami extra a holnapi fősulis mozi mellé (Egy szoknya, egy nadrág – természetesen külsősöket is várunk!) 😉

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x