God of War II tömény dózisban [10/10]

God of War II

Rájöttem, hogy az első részt feltétlenül pótolnom kell. Ez akkor tudatosult bennem, amikor Bear kolléga felhívott, hogy kellene neki egy God of War II végigjátszás, de izibe’. Mivel a játék az előzetes bemutatók alapján már korábban is mellbe vágott párszor, nyomban rá is csaptam a témára – bár a helyzetet kicsit megnehezítette, hogy a múlt héten még csak NTSC vagy warez kópia állt rendelkezésre a teszthez. Mivel a PS2-m nem moddolt, ezért gyorsan küldettem le egy “okosított” masinát, így nyomban belevetettem magam Kratos durvulásába.

Leírhatatlan, hogy ez a játék milyen dózisban köpi a látványt, az ötletességet és a lebilincselő megvalósítást a játékos arcába: régesrég volt már olyan lemez a konzolban (a GC-s Twilight Princesst leszámítva), amely ennyire le tudott volna kötni. Mivel egyébként is imádom a görög mitológiát, a játék által okozott siker nem volt kérdéses: ez kéremszépen, a PS2 koronájának méltó ékköve – egy olyan grandiózus alkotás, amely méltán emeli trónra a kettes számú pléjstációt a szememben. A God of War II vérbeli nextgen játék egy olyan platformon, amelynek még mindig van létjogosultsága az elkorcsult, hatalom- és pénzéhes nextgen rivaldafény árnyékában. 10/10, nem vitás: MINDENKI kajlizik, aki nem ért ezzel egyet. Pont.

Megoldás: gameseek.co.uk beizzít, GOW2 Limited Edition kosárba bepakol, checkout, rendel. A gyönyörű dobozért, a bónusz DVD-ért és a tonnányi extráért egyértelműen megéri (ráadásul így nem gazdagítjuk a kapitalista világban felcseperedett hazai vérszívó kereskedőket és még spórolunk is).

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

69 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Ed
Ed
15 éve

Nekem ott kéne segíteni hogy mikor megfújom a kürtöt és a fönx lelöki a szobrokat a szobor talapzatokon átugrálva bejutok egy terembe ahol egy kar két lánc a plafonon amit el lehet vágni és egy tolható oszlop van az egyig csapóajtó mögött na ott akadtam el

Tomor
Tomor
15 éve

hy valaki segitsen nem tom megcsinálni a fönixnél a tüskés miafenét nincs idöm elforgatni meg eljutni a kapuhoz sőőt az elforgatásra sincs idöm :s segitsen vki

Ezredes
Ezredes
15 éve

Találtam végi játszást.
Írjatok erre a címre:csibehusi01@citromail.hu
és valószínű hogy kaptok vissza jelzést.
Azt majdnem elfelejtettem hogy a God of war I
Gog of War II hoz van a végig játszás.
Csak sajnos ez nem biztos infó.
De remélem igaz.
Remélem valamit segíthettem.
Helló

Stinger
15 éve

Hali!

Tippeket, végigjátszást és egyebeket a GameMaster magazin kiadványaiban, illetve a gamer365.hu és 576konzol.hu oldalak fórumaiban olvashattok.

Ezredes
Ezredes
15 éve

Amúgy Beci én is el akadtam ott egy ideig egy jó ideig most .Nem sokkal ezután a harcokban sokat használd azt a fura kloffoló szerű kalapácsot és vigyáz ne menj bele a vörös trutymóba ja és azt a kető Trollról szedd le az irányítót öld meg és tébd ki a szemét amiből 20 lehet összegyüjteni .És mikor a lángoló sárkányszerű orbitális lényel harcolsz használd a különleges Titán módot hogy legyőzd és így könyű lessz.
Megint remélem hogy tudtam segíteni.
Ha kell segítség csak írj erre az oldalra és segítek ha tudok.
Helló

Ezredes
Ezredes
15 éve

Beci törd be a falat mindkét oldalt aztán úsztasd le a hullát jobb oldalt utána menj át bal oldalra várj egy picit míg meg érkezik a hulla vedd fel tedd a kör alakú tömbre ami le nyomódik te menj a középsöre várj még kinyílik a kapu aztán bukfencezve gyorsan átjuthatsz utna mentsd el.
Remélem tudtam segíteni.
Helló

Ezredes
Ezredes
15 éve

Szevasztok nekem nagyon bejött a játék csak egy picit elakadtam szóval jó lenne ha valaki tudna írni egy oldalcímet ahol találok végigjátszást.
Előreis kössz!

Beci
Beci
15 éve

heló én az athena’s blade nevű pályán akadtam el mikor egy helyen vok és az egyik ilyen időkapcsolóra rátoltam a hullát a másikra meg csak magam tudom rárakni de és így kinyílik a kapu:D de ha felkelek bezáródik és nemtom mit csináljak pls help

Lady
Lady
16 éve

Köszi! Mindjárt meg is nézem!!! 🙂

Lady
Lady
16 éve

Hát srácok, páran elég amatőr helyen akadtatok el szerintem! 🙂 Stinger! Segítenél egy picit? The phoenix chamber résznél tartok, ott, amikor középen van egy nagy köralakú padló, és kétoldalt van másik kettő kisebb, szemben pedig oszlopok lávával. A jobb oldali padlónál van a savezős hely, és van lent meg fent lépcsőszerű, de a felsőt nem érem el… A baloldali körpadlónál bemegyek egy terembe, ahol tüskék állnak ki! Egy halottól elveszek egy gyémántot, és van ott egy kar, ami visszahúzza a tüskéket, meg egy forgató kar, amin a hulla feküdt! A forgató kar felemel egy kaput, de nincs időm odamenni, mert… Read more »

Henci
Henci
16 éve

Hello én ott akadtam el amikor beérsz egy terembe és minden meg van fagyva és középen áll egy madár
aminek a szájábol tüz jön ki és az egy jégfalat kiolvasztja ahol egy reflektorlámpa szerüség van és nem tudom innen hogyan tovább. Légyszi segitsen valaki.??.!!

Gyula
Gyula
16 éve

Sziasztok

elakadtam a THE CLIFFS OF LAHKESIS nevü pálya elején egy rakat kutyát kellet eltenem az utból és most itt állok két ajtóval szemben az eggyiket egy idő kapcsoloval a másikat pedig egy hátra huzható karral nyitom ki de nem érek óda időben mert bezárodnak mit tegyek? előre is köszönöm.

Anonim
16 éve

öööö…ez a topic naon jó(volt?)
meghalt vagy mi van?
.

drAki
drAki
16 éve

hali

vki tudna segiteni hogy hogyan kell legyőzni azta a 3 testvért amikor a földre küldöm az egyiket zöld burok van rajta mit kell olyankor csinálni?

Gipsy
Gipsy
16 éve

Sziasztok valaki tudna küldeni nekem egy végigjátszást
robi_farkas@citromail.hu
nagyon megköszönném ! 🙂
am. meg kib.ottul jó a játék teljesen le vagyok nyűgözve általában az ilyesmi játékoknak a 2. részében tök értelmetlen történet van az elsőhöz képest vagy egyáltalán nem függ össze az első történetével de ez
ez a csút testvéreim ennél jobb a világon nincs asszem szerelmes lettem :)nagyon király

mushu
mushu
16 éve

sziasztok!

elakadtam. river of the forgotten pálya azt hiszem, egy háromfejű kutyát öltem meg és kiszedtem belőle egy pajzsvalamit. egy bezárt kerek helységben vagyok, és sehogysem sikerül kijutni…

előre is köszi

Krisztián
Krisztián
16 éve

Segítség kellene!

Elakadtam a The Steeds of Time
pályán: kinyitottam mind a négy színű kapcsolót és utánna akartam használni a Horse K. Key-t de nemtudok tovább menni. A kérdésem: 1 hogy lehet a két szélső lóra átjutni? 2 ha nem sorrendben nyitottam ki a kapocsolókat akkor tovább lehet e menni? 3 hogy kell a kulcsot használni? 4 hogy kell a madarak segítségét használni?

Sting
Sting
16 éve

hali!
Elakadtam a THE GREAT CHASM pályán .Segítség kellene.
Kör alakú a pálya elől 2 szobor van és jobbra a pálya fele a falból tűz jön ki egyfolytában.
De ezenkívűl van 2 ajtó de egyik se nyilik ki az egyiknek kulcs kell a másiknak meg valamilyen koponya. Az egyik szobor előtt be lehet nyomni a padlót és akkor elindúl a szél felfelé de nagyon rövid ideig. A két szobor között pedig van egy kar de azt ha behúzom a szobrok alján elkezd pörögni valami.Ja és itt láttam legelöször egy nagy kürtöt.
Itt mit csináljak?Köszi előre is.

Sting
Sting
16 éve

Szia!!
Nekem is segítség kellene mégpedig a Typhon’s Cavern pályán megöltem az öreget és megkaptam a Rage of the titans-t. Ezt az L3+R3 tudom aktiválni, de ezt most hogyan nyomjan a ps2-es joyon mikor azon csak L1,L2,R1,R2 van?
Ha hülyén hangzik a kérdésem nézd el nekem, még csak 2hete van PS2-öm.
Köszi

csts
csts
16 éve

hy
en az atlas titan palyan akadtam el, ha minden igaz, ahol is egy köszörnyet elpusztitottam, maradt belöle egy ködarab, de azt akarhova tolom a perem szélére, sehonnan nem tudok kijutni. A szárnyal lehet emelkedni is, vagy csak ereszkedni?

Lesi
Lesi
16 éve

Valaki küldje el a végigjátszást. Elöre is köszi.

.

csts
csts
16 éve

Meg csak fel sem tettem a kerdesem, de meg is kaptam ra a valaszt 🙂 jo ez a “forum”
thankschön

Peti
Peti
16 éve

Sziasztok!Az a helyzet h én az Phoenix-es pályán ragadtam le…miután átvergődtem magam gyorsan a talajból kijövő tüskés rész után (mikor megszereztem egy gyémántot),utána a folyosó elvezete egy bazinagy “szobához” aminek a végén van egy madár (gondolom a phoenix-et akarja ábrázolni)és tűzszőnyeget köpköd egymás után…van ott 2 gomb amire rá kell állni…a másikra mit kell rátenni?Köszike,helloka

berniberni
berniberni
16 éve

Sziasztok!
Ha valakinek megvan a végigjátszás, légyszi küldje el emailben, cím: berniberni@freemail.hu

Előre is köszönöm a segítséget!
.

showman78
showman78
16 éve

sziasztok! Tudna nekem segiteni valaki. egy vegigjatszasra lenne szüksegem.elöre is köszi
.

Karasu
Karasu
16 éve

Kösz de már végigtoltam HEHE

.

Karasu
Karasu
16 éve

Hello! én egy gigantikus polipnál akadtam el, kérlek segítsetek, mert nincs ötletem!

.

atesz
16 éve

hello en az egyben akadtam el ahol van egy ato es bele kel tenni valami pajzsot meg van egy kokapcsolo amire ratolok egy kovelteli kosarat es kinyilik a szemkoszti ajto megszereztem az egyik pajzsot de amasikat nem talalom nemtudom mit kell csinalni mar mindent kiprobaltam kerlek segits elore is kosz csaa

Anonim
Anonim
16 éve

Én a The east auditorium nevezetű résznél akadtam el ahol nem tudom mit kell csinálni.Légyszi segítsetek!

.

viktor kollanyi
viktor kollanyi
16 éve

elakadtam a gow 2-ben!széttörtem a harangokkal a női arcot,utána egy teremben egy szárnyas nővel kell harcolni,ez megvan,rögtön utánna egy másik csaj jön,visszateleportál az első részbe,ahol árésszal kellett küzdeni,ez is megvan.utánna egyszerre ketten támadnak,az egyik tükrökből támad.nem tudom legyőzni őket, légyszi segítsetek! előre is köszi!

Békési Andor
Békési Andor
16 éve

szia!
én ott akadtam meg h az urnát bele tettem a lávába a kürtel lefújtam a főnixet és ott nem tom merre kell menni.

Anonim
16 éve

hy nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ott tartok, hogy leszedtem a szárnyát a faszinak, vagyis letéptem és utána egy barlangba jutok, ahol egy kőszörny vár és egy idő utána rácsap a földre és láva teríti el a pályát ahol vagyok és nemtudok elmenekülni, mit csináljak???? légyszi segítsetek és légyszi ide küldjétek a választ: m.bali7636@freemail.hu tényleg hálás lennék köszike elölre is

Kati
Kati
16 éve

Sziasztok!
Kínkeservesen legyőztem a három nővért, és egy körfolyosóra jutottam, ahol zárt ajtók fogadtak. Mindegyiknél szöveg. Mit kell tennem, ahhoz, hogy tovább mehessek? Köszi előre is a választ!

Tomi
Tomi
16 éve

Az egyiket feltolod az emelkedőre,a másikat az emelkedő mellé,aztán rátolod a tetjére,majd odatolod így egyben a falhoz,felugrasz rá aztán a szárnyaiddal átrepülsz és megkapaszkodsz.

Anonim
Anonim
16 éve

HELP!

A pálya nevét nem tom de az a pálya amiután letéptük a csávóka szárnyát utána abba a pályába kerülünk.Ott akadtam el amikor másnék fel a kezére nem tok felugrani a falra.2 db kő van ott de nem tom mit csináljak velük.válaszod előre is köszi…

Crome
Crome
16 éve

Sándor tedd bele a pajzsot a szobor kezébe amit a láthatatlan sráctól vettél el.És úgy sikerül ni fog…

.

Sándor
Sándor
16 éve

Hello! Megakadtam a Hall of Atropos nevű pályán. Kinyírtam a láthatlanná váló srácot és a szobrot is a fafoglalatba tettem. Feltekerem, erre átmegy rajta sugár és hiába állok a másik elé a páncélommal nem ér semmit, mert csak én fogom a sugarat. Mit tegyek? Lehet az a gond, hogy a képpel nem csináltam semmit (amihez ír szöveget)? Vagy a sráccal kell vmit csinálni, mert őt is meglehet ugye nézni.

Tomi
Tomi
16 éve

Végigvittem… KOMOLYAN EZ A VÉGE?? Ezért érdemes volt:) na mindegy… amúgy az hogy lehet hogy a játék végén még van egy varázslatom amit nem kaptam meg? Kiírja hogy Magic Locked..

Laci
Laci
16 éve

ööö bocs rosszul emlékeztem a pálya névre!!!
a jó:
THE RUINS OF THE FORGOTTEN

Laci
Laci
16 éve

CSá! Egy teremben vagyok, ahol egy ajtót kell kinyitni még pedig úgy, h két helyre kell állni. A középsőre dobtam egy hullát, a másikra meg csak ráállni tudok, és mire ajtóhoz érnék lecsukódik! A pálya neve: THE TEMPLE OF EURYALE
köszi

Back To Top
69
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x