News, NewZ

vidgamelive_header.jpg

Aprók, de annál nagyobb tartalmi mondanivalóval bírnak – különösen, azokat szeretjük, amiken csámcsogni lehet. Íme:

  • Amire már a DS tábor és jómagam is vártunk, az a tiszta és hamisítatlan 2D-s platformer. A Nintendo jóvoltából rövidesen megkapjuk, amire vágyunk: a New Super Mario Bros. DS minden tekintetben kötelező és beszerzendő játék, legyen bármilyen platformer rajongó az illető. Nincs szerepjátszás, nincsen Mario Kart, sem jetpack a hátadon: ez kérem színtiszta run’n jump, a DS techikai teljesítményéhez igazítva. Bravo, a Hammer Bros. visszatér, mint ahogy a Piranha Plants, Bloopers, Goombas trió is – tonnányi új atwork és szken, screenshot várakozik nyálcsorgató jelleggel hölgyeim és uraim, mégpedig ITT!
  • Néhány infó kering bizonyos kétes hírű hírportálokon affelől, hogy a Sony a Nintendohoz hasonlóan elkezdte a PSP2 dizájnmunkálatait. Hogy miért nem jó nekik az eredeti PSP masina, arra lenne pár tippünk (magas fogyasztás pl.), de az a hír járja, hogy még az idén bejelentésre kerül az új változat, amely beépített 4 GB RAM-ot, és kamerát is tartalmaz majd… kíváncsian várom.
  • Hogyan lehetséges, hogy gyermekkorunk egyik kedvenc zombihent játéka és a japánok közkedvelt Rockmanja összetalálkozik egy Flash alapú játékban? Hát így! Megaman vs. Ghost’n Goblins, csak a gameTourMiX olvasóinak!
  • Már csak március 25.-éig munkálkodhatnak otthoni kreálmányukon a “Controller: Artists Crack the Game Code” verseny résztvevői, amely rendezvényt az Insert Credit hívott életre még február elején. A Torontoban megrendezett fesztiválon a hobbi programozók közül az viheti el a trófeát, aki a legjobb összemontírozott, átírt és megvágott, átalakított játékkóddal nyeri el a zsűri tetszését. Bővebb infó a Crediten, a jelenleg is hegesztett játékok mozgóképes változatai (pl. egy Mondrian/Pac-Man kutyulmány és egy átszabott Super Mario Bros.) pedig ezen és ezen a linken tekinthetőek meg. (A lejátszáshoz Apple Quicktime szükséges.)
  • Tudod, mi az a Video Games Live? Ha nem, akkor bizonyára érdeklődve hallod te is, hogy ez az óriási rendezvény nem más, mint egy videóbetétekkel, fényekkel, lézershow-val és élő hangszereléssel megáldott Live koncert, amit néhány neves online szaklap prezentálása mellett élőben is nyomon követhetsz majd az interneten keresztül. A Wizard Entertainment Group jóvoltából létrejött koncert a Chicago-i Conventionban kerül majd megrendezésre, ahol a tavalyihoz hasonlóan most is számos ismert személyiséget várnak. A jelenleg futó koncertprogramban a legnagyobb nevek között olyan híres áthangszerelések és színpadi produkciók várnak a nagyérdeműre, mint pl. a Super Mario, Zelda, Halo, Metal Gear Solid, Warcraft, Final Fantasy, Castlevania, BGE és még sorolhatnám, de nem fognak kimaradni a klasszikus árkád játékokból ismert dallamok sem. A műsort az MTV a tervek szerint Live és Online is közvetíti majd. Bővebb infók, letölthető trailer (!!!) és képek a hivatalos Video Games Live oldalon találhatóak.
0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x