MGG update

Mialatt a Vírusvédelem vizsga eredményére várok, feljelentkeztem jövő hétre szigorlatra. Van időm tanulni, de kapkodni sem akarok, így időben neki fogok állni. Lazításképpen ma délután ismét szöszöltem a Metroid Galaxy Guide-on, azon belül is a “02. Magányos hős…” felvonáson. Jócskán bővült a tartalom, de a történetmeséléshez idő kell, abból pedig nincs sok. Samus kalandjait a kezdetektől napjainkig csak több fejezetben tudom megírni: a kezdeteket, amelyben a származását és első kalandjait tárom fel, már olvashatjátok a gameTourMiXen.

A kronológiai sorrendet megtartva, a hiteles logbookokra, feljegyzésekre valamint a kézikönyvekre hagyatkozva az 1986-os NES és 2004-es Zero Missionon túlhaladva a Metroid Prime következik az elbeszélésben. Kellemes olvasgatást hozzá, az észrevételeket Email-ben, vagy a bejegyzés kommentjében várom. Remélem, sikerül eloszlatni a kételyeket és romba dönteni a valótlan képzelgéseket Samussal kapcsolatban.

ps.: ma adja a TV2 a Született feleségek legújabb epizódját – habár a sorozatok valahogy cseppet sem keltik fel az érdeklődésemet, de ezt mindig meglessük Vacakkal 🙂

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x