.need @ feb-march

re5_header

Race Pro. A SimBin első konzolos szárnypróbálgatása igazán kíváncsivá tett: a GT Legends és a GTR2 PC-s elkövetőinek Xbox 360 házassága február 20-án valós testet öltött – nem volt kérdéses, hogy a gamer365 szerkesztőségi tesztpéldányára vérszomjas farkasként csapok majd le, Liquid maestro talán ezért sem ellenkezett a tesztelni akarásom ellen. Addikt sebességkedvelőként két és fél hétig nyúztam a CD Projekttől kapott Review Copyt (amit ezúttal is köszönök nekik), mire a hivatalos megjelenés után nagyjából három héttel megjelent a hivatalos szerkesztői teszt-iromány. Lelkes és tartalmas írás, a tőlem megszokható sztorizós, ámde alapos és alátámasztható konklúziót érvényesítve. KATT!

Válság ide, megszorított költségvetés oda, a tavaly karácsonykor a fa alá tett Far Cry 2, Fable 2 és Prince of Persia trió óta 2009-ben egy fillért sem költöttem még játékra. Hiába, muszáj meghúzni a határt valahol, és amúgyis csak mostanság fejezem be az utoljára maradt afrikai ámokfutást, így szinte tökéletesre időzült az újabb “vegyem, ne vegyem tétovázás”. Eredetileg az Aliens: Colonial Marines és a Halo Wars lett volna a februári kiválasztottam, de amíg előbbi érthetetlenül bemondta az unalmast (a végleges státuszban leledző játékukat képesek voltak az AvP 3 oltárán feláldozni), utóbbi végül nem robbant akkorát, hogy éjszaka is megvilágítsa a sztratoszférát. Az utolsó szó és a demó kipróbálása után mégis úgy döntöttem, néhány hónap elteltével adok neki még egy esélyt, egy akciós árcédula kíséretében.

Nem úgy a Resident Evil 5 esetében, amely minden, csak nem közömbös: a kooperatív játékmódra kihegyezett afrikai kaland már a demót beizzítva sokkolóan hatott rám, így a témában magabiztosan járva-kelve nem volt kérdéses, hogy ezt bizony megszerzem – méghozzá nem is akárhogy, hiszen 2009 egyik legjobb játékának az angolhonban kapható, gyönyörűen megmunkált fémdobozos, bónusz dvd-s limitált kiadása dukál. Sokat filóztam, hogy a magas fontértékek ellenére bevállaljam-e a gameseek, vagy a game.co.uk előrendelését, aztán végül a kényszer mégiscsak rávitt az alternatív beszerzési forrás keresésére. Előbbinek sajnos nem volt a kérdéses példányból készlete, utóbbi pedig elég borsos áron kínálta ahhoz, hogy más forrás után nézzek (plusz az eddig működőképes hitelkártyámat sem fogadta e). Ki tudja hogyan, de a googlen böngészve rátaláltam a gameplay.co.uk szintén brit videójáték webáruházra, ahol a game áraihoz képest majdnem 8-9 fonttal kevesebbért pakolhattam kosaramba Chris Redfield legújabb túlélő túráját (mindezt úgy, hogy a pénteki szállítás után hétfőn délután már átvehessem a postán a csomagot. Vannak még csodák…) Bár nehéz megállni, a de a játék egyelőre talonban van, a húsvét eljöveteléig mindenképp.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x