A hónap aukciója: XII Stag

XII Stag

Akarod látni a hónap ebay aukcióját? Elhiszem. Tegnapelőtt csengetett vele a postás, én pedig már elő is készítettem a szombat esti shooter partira. Hogy jó-e, vagy sem, nos… majd kiderül. A XII Stag – bár nem 10/10-es alkotás – elég jónak ígérkezik a beszámolókat látván, ami azonban a vásárlás mellett döntött, az: ár, a 2 player cooperative, a Taito logo és a vertical shooter jelző. Jeeeeszoké. Kár, hogy nincs Freeloader Playstation 2-re… akkor nem csak a szemeimet legeltetném EZEN az összeállításon.

Cerberus. Humanity first.

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
StingerTyler Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Tyler
Vendég
Tyler

ENNYIERT?? Tenyleg bitang jo aron szerezted. Ami az osszeallitas tobbi reszet illeti, a DoDonPachi pont az a jatek, ami miatt megeri modchipet nyomatni a PS2-be (bar ha kijon az a memoriakartyas regiofuggetlenites, amit rebesgetnek, en leszek a legboldogabb), a Fantasy Zone emulalhato (ha jol sejtem, ugy remlik, hogy nekem mar sikerult), a Sony gepre kijott Gradius reszek pedig megjelentek PAL verzioban is (az otodiket pofatlanul alacsony aron vettem itthon, foliasan, a III&IV pedig a XII Stag-hoz hasonlo arkategoriaban fut), ugyanez vonatkozik a Metal Slug 3-ra es az R-Type Final-ra is – a Raiden III is kijott felenk, de ebben nem… Read more »

Back To Top