Mivel tegnap megkezdődött az E3, úgy gondoltam, hogy írok pár sort. A pici szívem ebben a pár napban nagyon elfoglalt lesz, és nem lesz ideje blogolni. Örülök, ha sikerül találkoznunk napi 1-2 órát. De sebaj, az E3 is véget ér egyszer, és akkor újra visszakapom :). De addig folyamatosan ül a gépe előtt és figyeli a fincsibbnél fincsibb híreket. Aki érdekel, látogasson el bátran a www.576.hu oldalra.

De azért lesz ám ma egy nagy projekt. Már 2 hónapja szeretne biciklit venni (mivel sajnos tavaly ellpoták tőle), és úgy tűnik, hogy ez ma lehetővé is válik. Már napok óta be van zsongva és már csak pár óra választja el – az egyébként számomra nem olcsó – Kelly’s MTB-től. Úgyhogy hajrá Stingie, vegyük nyakunkba a várost és vegyük meg neked azt a masinát!

0 0 vote
Article Rating
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x