Esti olvasnivaló – Rewind Issue #1

Új csillag van születőben az Online Retro témával foglalkozó oldalak között. A legújabb fiatalokból és tapasztalt rókákból álló team a http://www.remakes.org vállveregetésével indította útjára a gyaníthatóan széles érdeklődési körű fiataloknak szóló Rewind virtuális magazint.

Az első példány már november közepén napvilágot látott – olyan szaftos érdekességekkel, mint a Super Mario 2.5 D világa, avagy a kódmestereknek szánt “mozgás a 2d-s térben” című programozási segédlet. A felhozatal a Remake és Retro hírektől kezdve egészen a klasszikus és néhány példányszámot megélt régi játékokkal foglalkozó lapok bemutatójáig terjed, így érdekes színfoltja lehet a retro scene-nek a zűrzavaros hétköznapok között.

[Kapcsolódó link: Rewind magazine]

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x