GameMaster start!

condemned_header.jpg

Tegnap volt ugye február 22.-e, és napvilágot látott a GameMaster legelső példánya, amely a maga 132 oldalas mivoltával a jelenlegi legnagyobb, legösszetettebb hazai konzolos multiplatform magazin. Picit azért a népszerűsítés is beszél belőlem, mikor azt mondom, hogy ha tehetitek, nézzetek bele: az újságírói társaság a PC.Games, Playzone és CD.Games stábjából verődött össze (jómagam is beleértve) és hónapról hónapra megpróbál majd mindenféle érdekességgel, játéktesztekkel, remek rovatokkal, cikkekkel kalauzolni a játékok világában. Mivel az első példány igazából kísérleti darab, ezért hibák is akadnak benne, ezért ne habozzatok billentyűzetet ragadva az észrevételeiteket és ezekre orvoslást nyújtó ötleteiteket elküldeni a szerkesztőség címére. 🙂 A lappal együtt természetesen a hivatalos GameMaster Online is megújult, a képződmény bevizsgálásához erre tessék kattintani. Aki a teljes verziós játékokra van beizgulva, a bőséges tartalommal ellátott DVD-n nézelődhet: PC-sek számára a Gun Warrior, PS2-eseknek pedig az Onimusha második felvonása okozhat majd kellemes perceket.

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Stingersyabi Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
syabi
Vendég
syabi

akko’ lehet hogy beruházok 🙂

syabi
Vendég
syabi

nem lesz ez sok ? … mármint a platormokból…. pc, konzol(ok), a DVD-t is csak a pc-sek értékelik igazán, na meg akinek nincs nete 🙂 Amúgy HAJRÁ!!! Lehet hogy veszek is 1-et!, bár 1600 ért sokkalom :(, az előfizetéses 800 körüli ár már baráti 🙂
Az Onimusha-t, hogy érted? a teljes játék van rajta? mert az utolsó mondatodból ez jött le !

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE