Ice Age 2: The Meltdown…

…avagy az űber-cickány és társai című fergeteges paródia folytatása! Gondolom kevés fiatal van mostanság, aki ne hallott volna a Jégkorszak hőseiről – SiD a lajhár, Diego a kardfogú tigris, és Manfréd a mammut észvesztő kalandjáról, akik hasfalszaggató poénos beszólásaikkal Shrek-i magaslatokba emelkedve nevettették végig az egész világot.

Nos a 20th Century Fox közreműködésével 2006 tavaszán érkezik a folytatás, ahol hős cickányunk még mindig a legszerencsétlenebb módon próbálja összefogdosni a makkokat (persze megintcsak nem sikerül neki), mialatt az első részből megismert barátaink épp a közelgő veszély elől próbálnak elmenekülni. Az otthonuk pusztulását előidéző hatalmas gleccserfolyam ismételten veszélyekkel teli kalandokat állít eléjük, persze a szórakoztatást és a nevetőgörcsöket előtérbe helyezve.

A filmből multiplatform (Xbox, PS2, GC, NDS, GBA, PC) videojáték is készül – amolyan Madagaszkár-szerű, jópofa ugrabugra platformjáték formájában, gyaníthatóan a fiatalabb korosztályt megcélozva. A Vivendi Universal bábáskodása alatt készült Ice Age 2: The Meltdown játék az azonos filmmel egyidőben jelenik meg – valamikor jövő tavasszal.

[Kapcsolódó link: Jégkorszak 2]
[Kapcsolódó letöltés: Jégkorszak 2 videó előzetes !]

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kisvacak
Kisvacak
14 éve

Bár a videót még nem láttam, de már nagyon várom, hogy kis hazánkba is megérkezzen a rajzfilm. Biztos nagyon tuti lesz 😀

Back To Top
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x