gameTourMiX frissítés !

A gameTourMiX-on eddig is lehetett véleményezni (gy.k. hozzászólni) egy-egy témához, de elég sok visszajelzést kaptam, hogy nem mindenki számára egyértelmű, merre keresse ezt az opciót – így kicsit szöszöltem a kódban, hogy könnyebben leírhassátok véleményeteket, megjegyzéseiteket egy-egy hírrel, bejegyzéssel vagy irománnyal kapcsolatosan.

Ezentúl minden egyes blokk végén találhattok majd egy “Mondd el a véleményed!” linket, amire rákattintva már körmölhetitek is a megjegyzéseiteket, ötleteiteket, javaslaitokat vagy bármit, amit hozzá kívántok tenni a témához mindamellett, hogy a többiek hozzászólásait is elolvashatjátok. Száz szónak is egy a vége, hajrá kommentár-betyárok!

[Megjegyzés: ha az alábbi linkre kattintás után nem látszik a szövegdoboz, pánikra semmi ok: csak görgessétek lefelé az oldalt. Az eddig beérkezett hozzászólások számát a bejegyzés címe után találjátok. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, anonimként is lehet pötyögni ;)]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

3 Comments
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Szerintem a régi sem volt bonyolult. Még egy büfé szakos is (én) meg tudta oldani a hozzászólást. De a mostani verzió tényleg egyszerűbb.

Nem lehet, hogy csak olvassák a blogot, de mindenki (rajtunk kívül) lusta hozzászólni???

Back To Top
3
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x