ME: Genesis [Evolution]

Mialatt a Mass Effect 2 sorra nyeri az idei év legjobbjának járó katerógia díjakat, az IGN stábja készített egy rövidke ízelítőt a januárban érkező Playstation 3-as változatból. Az összehasonlító videó érdekessége a Mass Effect: Genesis-re hallgató, és az első epizód hiányát kb. tizenöt percben összefogó interaktív képregény, amely (az eddig megjelent DLC-k mellett) a Dark Horse jóvoltából kerül rá a Blu-Ray korongra – így pótolva az első epizód történeti cselekményét és a szükséges döntések meghozatalát. Titokban azért sok rajongóval együtt én is bízom benne, hogy ez a kiadás nyomtatott formában is megjelenik majd.

[A második mini-képregénysorozat egyes fejezetei egyébként már előrendelhetőek a Things from Another World online képregényshopban, ráadásul egyszerre két szerző [M. Carnevale, Joe Quinones] által rajzolt borító közül is választhatunk, mielőtt a vásárlást megejtjük. Szvsz a Carnevale-féle kiadás sokkal csinosabb, jómagam is ezzel töltöttem meg a virtuális kosaramat.]

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x