P.E.D. az új Metroid trailerben

Komolyan kezd valami beindulni a Nintendo háza táján: másfél hét alatt már a harmadik trailer pack jön ki a Metroid Prime 3-ból, és a jelenlegi frissítés is két fronton nyújt betekintést a játékba. A gametrailersre kipakolt két újabb anyag egy in-game jelenetből, illetve egy, a Galactic Federation Trooper egységeinek legújabb páncélztatát bemutató mozgóképes anyagból áll. Mindkettőből kiderül néhány apróság: előbbi kapcsán a Space Pirate páncélzat sérülékenységét, utóbbiban pedig a Trooper egységek P.E.D. technológiát alkalmazó kísérleti védőpánzélját ismerhetjük meg. Mi is az a P.E.D.? Ez egy rövidítés, amely a Phazon Enhanced Device szóösszetételre utal, magyarra fordítva pedig a Phazon alapú megnövelt védelmi rendszert jelöli.

A mozgóképes anyagból kiderül ugyanis, hogy a Galaktikus Szövetség megszerezte az űrkalózok P.E.D. technológiájának kulcsfontosságú kutatási anyagait, és egy Phazon tartalmú kísérleti backpack-el ruházta fel az egyébként gyenge Trooper páncélzatot. A mutagén anyag tehát ezentúl a jó érdekeit is szolgálja azzal, hogy megsokszorozza a katonák fegyverzetének és védelmi felszerelésének erejét. A Phazon cella a földi egységek hátán kapott helyet, és összeköttetésben áll a katonák visorjába épített mesterséges intelligenciával. A korrupt anyag okán szerzett pozitív változáshoz azonban egy-két negatívum is társul majd – de minden meglepetést nem lövök le. (Így is azon gondolkozom, hogy bojkottálom a további Metroid videók érkezését, mert a végén nem marad már semmi, amit a játék meglepetés gyanánt alkothatna…)

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x