Sikerült…

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen témában is írok a blogra, de most megteszem. Éjjel 1:54 perc van, és azért körmölök ide pár sort, mert szinte lehetetlen, de sikerült… hogy miről is van szó?
Meg ne kérdezzétek hogyan, de hosszas küzdelem árán sikerült megölnöm a “főboss”-t a Metroid Primpe Pinball nevezetű (amúgy Stingie egyik kedvence) játékban. A nevét sajnos nem tudom, mert nem vagyok képben Metroid ügyben. Mindenesetre eléggé rusnya volt. És 2 élete volt annak a kis mocsoknak. De mit sem számított az az én 5 labdámhoz képest :D. Stingie biztos meg tudná mondani, ha látta volna, de sajnos egyedül voltam e jeles eseménynél. Azért nagyon izgultam ám, nehogy lemerüljön a masina, ugyanis a játék elejétől kezdve már világított a narancssárga led, amit az jelzi, hogy lassacskán fel kéne tölteni a kütyüt.
Stingie: Most már biztos alszol, de ha holnap felébredsz, ne legyél nagyon mérges amiért végigvittem életem 2. játékát. Ja, és mellesleg még a rekordodat is megdöntöttem. Igaz, nem lett 25millió pontom, mint ahogy este mondtam, de azért pár 100ezer ponttal sikerült többet kreálnom.

De ne búslakodj: amíg zötykölődsz hétvégén a vonaton lesz időd “ellenem harcolni”. Remélem te is minél előbb utolérsz. Ezúton is kívánok hozzá sok sikert 😉

(Sorry, ha kicsit bután néz ki a szöveg, de nem értek a programozáshoz. Ez a feladat életem párjára vár…)

0 0 vote
Article Rating
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
3 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kisvacak
Kisvacak
14 éve

Köszi a gratot! De tényleg sajnálom, hogy nem voltál velem 🙁 De nem baj, majd legközelebb 😀

cris
cris
14 éve

hmm,ezt kaptad ajcsiba a szulinapomon 🙂

Stinger
Admin
14 éve

Totális döbb. De valahogy éreztem 🙂 Gratulálok!

Back To Top
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x