Visszatér a Final Fight

Final Fight StreetwiseTisztán emlékszem azokra a pillanatokra, amikor vagy a Cadillacs & Dinosaurs volt a sláger a játéktermekben, vagy a Final Fight valamelyik epizódja nyelte sorra be a huszasokat. Az mindenesetre biztos, hogy ez volt az a két masina, ami sosem demózgatott magában – egészen a Killer Instinct & Mortal Kombat duó megjelenéséig.

Sok év telt el azóta és a Capcom úgy döntött, feléleszti a sorozatot egy PS2/Xbox multiplatform változatban Final Fight: Streetwise címen, amiben lesz minden, mi szem-szájnak ingere. Klasszikus FF életérzés 3D-ben, bunyók, kombók, látványos akció, a Metro City-t megmentő csapat nagy visszatérése és hasonlók. Az IGN videókat és screenshotokat is közöl a 2006 februárjában érkeztő FF epizódról, a stílus kedvelőinek kötelező a nézelődés!

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x