Synthetic Insights

Szombat délelőtt, villanások a fejben: vajon melyik szegletében nem jártam a héten az általam ismert digitális világnak? Twitter, GameStop, Bioware Social, Prohardver, Zavvi… felsorolni is sok, hát még átfutni a lényegi részt – a tartalmat… A Bioware-nél pl. megérkezett a sorban harmadik hivatalos Mass Effect sountrack csomag, Combat alcímmel. Jack Wall zseniális mestermunkája az előd Atmospheric Editionhoz hasonlóan fillérekért (5 USD) tölthető az Amazon Store-ról, vagy vásárolható meg az iTunestől. Az előző is nagyon tetszett, ezeket a dallamokat munka közben is élmény hallgatni, így rá is kattintottam a Buy Now gombra. A hónap Mass Effect fotója nálam egyébként egy Tali’Zorah Deviant alkotás (A-231 rajzasztaláról), pedig voltak még esélyesek eme megtisztelő titulusra. Fotók, szépen sorban ITT és ITT!

Ezt tenném a Dragon Age II esetében a GameStop-féle Bioware Signature Editionnal is, amely az előrendelésért cserébe egy bónusz karakterrel és küldetéssel, letölthető sountrackkel, egy exkluzív játékbeli fegyvertárral és további DLC jogosultságokkal ajándékozna meg – ha nem a tengerentúlon lenne, mert csak local pickup opcióval rendelhető. Bumm, marad a Dragon Age II: Collectors, amely tutira lesz az EU-ban is tavasszal. Addig úgyis elmúlatom majd az időt a gyönyörűséges Fable III-mal, illetve a jövő hónapban esedékes NFS: Hot Pursuittal – a Split Second után úgyis itt van már az ideje egy újabb őrült száguldozásnak (amit a Mass Effect GOTY jelölésem mellett meg is szavaztam az év legjobb autóversenyzős játékának a Golden Joystick Awards-on – szavazz te is!) Egyébként pedig ha már a Fable III-ról volt szó: holnap csirkevadászatra indulunk, Zalaegerszegre!

Következő flashback, Sonic, MegaDrive, valamikor tizensok évvel ezelőtt: talán azért, mert rövidest érkezik a legújabb Sonic remake HD-ben, XBLA-ra és PSNetworkra ajánlva, retroisztikus (sic!) hangulattal, mint amilyen EZ itt. A különbség mindösszesen annyi, hogy a Sonic Fan Remix két lelkes rajongó munkája – igaz, hogy “csak” grafikai meglovasítása az alapjátéknak, de akkor is bámulatos. Emerald Hill Zone, welcome újra, respect az uraknak!

Javában zajlik a 2010-es BlizzCon rendezvény is, főszerepben a Diablo III-mal, amely nem titkoltam a legjobban várt játékaim között mocorog – azzal a kitétellel, hogy a Terror Urának harmadik visszatérése alkalmával eldöntöttem, hogy a majdani játék  leplezetlen meglepetéseinek elsöprő ereje miatt csak negyed-gőzzel követem az eseményeket. Azt azért nem bírtam megállni, hogy ne nézzem meg az utolsó, ötödik kasztként megismert Demon Hunter és a PvP Arénák bemutatóját, de ez még talán megbocsátható… A Blizzard boszorkánykonyhájában amúgy roppant ízletes leves rotyog: remélhetőleg nem főzik túl és még halálunk előtt megtapasztalhatjuk, milyen ez a “pokolian mennyei” íz.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x