Apróságok

Ma jópár emailt kaptam, melyek közül azok tetszettek a legjobban, amik az oldallal kapcsolatos visszajelzések címén íródtak. Csiszi leveléből kiderült, hogy nagyon tetszik neki az oldal, ezúton is üdvözlöm a kedvesével együtt 🙂 Kijavítottam az általa írt “főoldal” link problémát, köszi a tippet!

Róla jut eszembe, hogy épp a tegnapi újságban olvastam egy cikket a Kistérségi Adatkezelő Rendszerről (KAR), amit Nagykanizsa és a régió térségeinek intézményeiben vettek át hivatalosan is a minap. Ezt a rendszert Csiszi és Sys (Jasi) vállalkozása, a Weblab. Kft. készítette – minden elismerésem, nagyszerű munkát végeztek. Kicsit beletúrtam magam a rendszerbe anno, amikor nyári gyakorlaton voltam náluk – már akkor is nagyon tetszett a digitális könyvtár dolog, és csak örülni tudok neki, hogy a Nagykanizsán működő Városi Könyvtár mellett több intézmény is használatba vette a rendszert. Hasonló dologra gondoljatok, mint a MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár), tegyetek hozzá sok interaktív lehetőséget, innovatív újításokat és egy hatalmas digitális adatbázist, ahol a filmektől elkezdve a könyvön át a hanglemezig minden megtalálható lesz.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x