gameTourMiX frissítés !

A gameTourMiX-on eddig is lehetett véleményezni (gy.k. hozzászólni) egy-egy témához, de elég sok visszajelzést kaptam, hogy nem mindenki számára egyértelmű, merre keresse ezt az opciót – így kicsit szöszöltem a kódban, hogy könnyebben leírhassátok véleményeteket, megjegyzéseiteket egy-egy hírrel, bejegyzéssel vagy irománnyal kapcsolatosan.

Ezentúl minden egyes blokk végén találhattok majd egy “Mondd el a véleményed!” linket, amire rákattintva már körmölhetitek is a megjegyzéseiteket, ötleteiteket, javaslaitokat vagy bármit, amit hozzá kívántok tenni a témához mindamellett, hogy a többiek hozzászólásait is elolvashatjátok. Száz szónak is egy a vége, hajrá kommentár-betyárok!

[Megjegyzés: ha az alábbi linkre kattintás után nem látszik a szövegdoboz, pánikra semmi ok: csak görgessétek lefelé az oldalt. Az eddig beérkezett hozzászólások számát a bejegyzés címe után találjátok. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, anonimként is lehet pötyögni ;)]

3
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KisvacakStinger Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kisvacak
Vendég
Kisvacak

Szerintem a régi sem volt bonyolult. Még egy büfé szakos is (én) meg tudta oldani a hozzászólást. De a mostani verzió tényleg egyszerűbb.

Nem lehet, hogy csak olvassák a blogot, de mindenki (rajtunk kívül) lusta hozzászólni???

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE