Loading…

Nintendo DS premier II. felvonás

Két apróság, ami unalmas és EH1 tanulással eltöltött óráim alatt akadt a böngésző horogjára: az első, a közelgő és persze jó értelemben vett vészt, a Metroid Prime: Hunters-t hivatott megismertetni a világgal: rövidke, ám annál velősebb mozgóképes prezentáció multiplayer aspektusból, amit az IGN happolt el a nagy N főhadiszállásáról. Ez mellé csak hab a tortán az új DS lite másik két színvariánsának megérkezése a japán boltokba, ugyanis – mint emlékezhettek rá ti is – a premier időpontjában nem voltak megtalálható a másik két kék-variáns színekben pompázó változatok. A felhajtás talán még nagyobb volt, mint az alap iPod színű gyöngyfehér típus megjelenésekor (pedig az sem volt piskóta), az 576 Online képgalériájában remek fotókat találhattok a boltok reggeli nyitására várakozó tömegről. Mindig jókat mosolygok a japán játékostársaimon: nekik ugyanis nem mindegy, hogy rögvest a megjelenés napján, vagy egy pár nappal később szorítják keblükre kedvenc konzoljaikat. A rajongás tiszteletre méltó, a várakozás pillanatai igenis fel tudják spirázni az embert… Nekem személy szerint a Navy Blue (sötétkék) és a gyöngyfehér dobogtatja meg a szívem de azt hiszem, várok még a vásárlással, míg megjelenik az USA verzió. Az pediglen még odébb van pár héttel 🙂

Ha már az IGN: a srácoknak az online sajtó elsőjeként sikerült működés közben meglesniük egy Nintendo Revolution Devkit-et, és jó újságírókhoz híven már szavak formájába öntve olvashatjuk az interneten a tapasztalatokat. A roppant tanulságos olvasnivalót az IGN Revolution szekciójában találjátok.

dspremier3.jpgdspremier2.jpgdspremier1.jpg

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x