Lökéshullám

Metroid.com

Az ominózus Metroid cikk alaposan felkavarta a Metroid Prime 3: Corruption körüli helyzetet: Matt Casamassina, az IGN protagonistája által fogant iromány, illetve a nemzetközileg kiváltott heves reakciók még a NOA elnöki székében alvó óriásokat is felébresztették – talán így történhetett meg az, hogy a Nintendo sebtiben frissítette a metroid.com-ot, kipakolt a Wii Channel-re egy vadonat új trailert, és bejelentette az augusztusban érkező két Virtual Console címet, a Super Metroid és a Metroid NES képében. Cinikus mosollyal újfent gratulálunk nekik. Azok a srácok a szívüket-lelküket beleadták ebbe a játékba és a sytem-seller launch hype egy trailer-VC kombóban ki is merül? Őszintén remélem, hogy nem. A HALO 3 amerikai előrendelése már bőven az egy millió felett tart, holott a Metroid a Nintendo számára legalább olyan erejű cím lesz, mint az ominózus Bungie játék. Mindegy – ők tudják.

Nemtetszésünknek hangot adva a gamer365 hasábjain és az SG.hu fórum ide vágó topikjában, azonnal megjelent a hazai Wii Defense Force alakulat szószátyára, aki az elvakult és hajthatatlan N-ellenes gamer365-576 Konzolt vízionáló mivoltával abszolút esélyes a Trolls of 2007 bajnoki címére. Az eseményt nem kommentálom, az eredményt mindenki szűrje le maga.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tihanyi Attila
Tihanyi Attila
13 éve

Na igen.
Yorg barátunkat még a Wii fórumban sem látják túl szívesen….

.

Back To Top
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x